Kısaca rock grubuyuz. Mevcutta bateri, vokal ve lead gitarız. Blues Rock, Soft veya Hard Rock parçalarımız var. Yerli, yabancı şarkı takıntımız yok. Parçaları vokale göre seçiyoruz. Sonuç odaklıyız. Sonuç iyiyse her şarkı olur. Olmayan parçalarda da ısrar etmeyiz. Parçaların bir kısmı aşağıdaki gibi:
Beth Hart - Caught out in the rain
Beth Hart - Love is a lie
Beth Hart - Your heart is as black as night
Model - Yalnızlık senfonisi
Model - Mey
Badem - Sen Ağlama
Yasemin Mori - Aslında bir konu var
Amy winehouse - back to black
Adele - Rolling in the deep
Note-to-note birebir çalma gibi dertlerimiz yok. Armoniye bağlı kalarak şarkı coverlanabilir. Pop bir parçayı hardrock, Hardrock bir parçayı jazzy, bluesy çalabiliriz.
İlk adım olarak grubu tamamlayıp kaliteli müzik yaparak sahne almak istiyoruz. Sıradan piyasa grubu olmak derdimiz yok, önce kaliteli müzik. Bize en çok yakışanı seçmek. 2nci adımda kendi orjinal coverlarımızı yapmak. 3ncü adım ise kendi parçalarımızı yazmak şeklinde.
klavye/piano ve/veya ritm gitarist arıyoruz. Tab ve notalara bağımlı olmayan, şarkıyı dinlediğinde armonisini çözebilen armoni kulağına sahip müzisyenler insta DM üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Detaylı konuşuruz.
Beth Hart - Caught out in the rain
Beth Hart - Love is a lie
Beth Hart - Your heart is as black as night
Model - Yalnızlık senfonisi
Model - Mey
Badem - Sen Ağlama
Yasemin Mori - Aslında bir konu var
Amy winehouse - back to black
Adele - Rolling in the deep
Note-to-note birebir çalma gibi dertlerimiz yok. Armoniye bağlı kalarak şarkı coverlanabilir. Pop bir parçayı hardrock, Hardrock bir parçayı jazzy, bluesy çalabiliriz.
İlk adım olarak grubu tamamlayıp kaliteli müzik yaparak sahne almak istiyoruz. Sıradan piyasa grubu olmak derdimiz yok, önce kaliteli müzik. Bize en çok yakışanı seçmek. 2nci adımda kendi orjinal coverlarımızı yapmak. 3ncü adım ise kendi parçalarımızı yazmak şeklinde.
klavye/piano ve/veya ritm gitarist arıyoruz. Tab ve notalara bağımlı olmayan, şarkıyı dinlediğinde armonisini çözebilen armoni kulağına sahip müzisyenler insta DM üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Detaylı konuşuruz.
Son düzenleme: