Evet, son izlediğim bölümünde aynen böyle olmuştu. 😆 Bölümün başında formula izlemeye giderken Semih'in "Belki bir gün Türkiye'de de formula yapılır." demesine çok güldüm, demek ki, dizi epey eski. 😛gorona_85 demiş ki:bence hiç güzel değil. hep aynı. olayın faili belli. kadının kocası ilk başta gözaltına alınır. sonra tamircinin tekinden şüphelenilir ve odak noktası tamirci olur. ama katil en yakınlarındaki kişidir.
yani dizi başlar başlamaz katili buluyorsun artık. ben 2 dakikada buluyorum ama eğitimini almış aptal poliscikler birşey bulamıyorlar 8)
saygılar
gorona_85 demiş ki:sürekli kaza, sürekli patlama. aksiyon yaratalım diye ortalığı birbirine katıyorlar ama hiçbi aksiyonda yok.
yalan dizi yani 😉
Her bölüm üç haftada çekiliyor ve sponsorlara rağmen bölüm başına ortalama 750.000€ harcama yapılıyor. Birkaç araba da uçsun patlasın yani, normal değil mi? 🙂Darius_Miles demiş ki:bu diziyi her izlediğimde en az bir araba patlıyordu.diziyi artık izlerken "ulan ne zaman araba kazası olacak veya arabaya bomba koyacaklar?" diye sayıklıyordum.
klişe polisiye işte.
Erdoğan Atalay diziden emekli olacakmış en sonunda. 🙂illnino demiş ki:Hala devam ediyor Almanya da.Hatta kanald sabah 4-5 gibi veriyor bazen. 🙂 Erdoğan Atalay yerinde ortakları ise hep değişiyor.Türk'e adam mı dayanır be! 😀
eXpert demiş ki:Erdoğan Atalay diziden emekli olacakmış en sonunda. 🙂