Brutal yaparak arabesk söyleyelim boğazımız kanayana kadar :woot:İşte bir şekilde insanların seni istemesini sağlaman gerekiyor. 😀
Brutal yaparak arabesk söyleyelim boğazımız kanayana kadar :woot:İşte bir şekilde insanların seni istemesini sağlaman gerekiyor. 😀
Yaratıcılık kasıp şu popüler kültüre kaptırabilsek kendimizi sorunlar çözülecek aslında. 😀Eğer yetenek varsa ve yaratıcıysan bir şekilde başarılı olursun. Su akar yolunu bulur. Gerisi bahane bence.
Çünkü bahsettiğin gruplar türlerinin ilk örnekleri. Bundan sonra bir grubun o derece öncülük etmesi imkansız gibi bir şey. Ha yeni bir müzik türü bulacağım diye saçmalayan da bir sürü grup var. Ama yaratıcılık en önemlisi dediğin gibi, diğerlerinden sıyrılabilmen adına.Yapılanı değil değişik bir şey yaparsan başarı gelir. Bak Black sabath'a bak led Zeppelin'e,Metallica'ya, deep purple' a iron maiden' a hepsi yeni bir tarz yaratmış. Uzun yıllardır yeni etkileyici ve sürükleyici bir grup yok bana göre. Birine o ilham gelecek ve önümüzdeki yılların müziği ortaya çıkacak. Belki bu forumdan birime gelir o ilham biz de gururlanırız.
Aynen öyle. Ben mesela forumdaki Koray arkadaşımızdan çok umutluyum ve takip ediyorum. Yaşı çok genç, mütevazi ve çok iyi bir gitarist. İlham perisi de konarsa çok iyi yerlere gelir umarım.Çünkü bahsettiğin gruplar türlerinin ilk örnekleri. Bundan sonra bir grubun o derece öncülük etmesi imkansız gibi bir şey. Ha yeni bir müzik türü bulacağım diye saçmalayan da bir sürü grup var. Ama yaratıcılık en önemlisi dediğin gibi, diğerlerinden sıyrılabilmen adına.
Aynen öyle. Ben mesela forumdaki Koray arkadaşımızdan çok umutluyum ve takip ediyorum. Yaşı çok genç, mütevazi ve çok iyi bir gitarist. İlham perisi de konarsa çok iyi yerlere gelir umarım.
korn var nu metal i yarattı, him var tamamen yeni bi tür çıkardı evanescence var, periphery var djent i icat etti adamlar, volbeat var...var yani...yapılır...Yapılanı değil değişik bir şey yaparsan başarı gelir. Bak Black sabath'a bak led Zeppelin'e,Metallica'ya, deep purple' a iron maiden' a hepsi yeni bir tarz yaratmış. Uzun yıllardır yeni etkileyici ve sürükleyici bir grup yok bana göre. Birine o ilham gelecek ve önümüzdeki yılların müziği ortaya çıkacak. Belki bu forumdan birime gelir o ilham biz de gururlanırız.
İşte hep öncüleri ben şimdi nasıl linkin park ve manganın önüne gecebileyim istediğin kadar yetenekli ol çal söyle ilk ilktirkorn var nu metal i yarattı, him var tamamen yeni bi tür çıkardı evanescence var, periphery var djent i icat etti adamlar, volbeat var...var yani...yapılır...