Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi selamlar. yaştan dolayı ne kadar güvenirsin, takarsın bilmem ama vokalistim. kendimi geliştirmek istiyorum... başka insanlarda bulunursa sizinle söylemek isterim.
Merhaba arkadaşlar yaşlılara da yeriniz var mı?🙂 yaş 38 ama birçok arkadaşım beni 25 sanar herneyse 3-4 yıldır hobi olarak elektro gitar ile ilgileniyorum çok iyi değilim çalınacak parçaya önceden çalışırsam birşeyler yapabilirim.Yani bende kendimi geliştirebileceğim çevre arıyorum.
hafta sonlarımı ayırabilirim
ilgilenirseniz ins: rehabelindir
Merhaba yaklaşık 3 yıldır elektro gitar çalıyorum. Ve kendimi geliştirmek istiyorum. Ve kendinide geliştirecek insanlar arıyorum. Sahne için değil sadece haftanın 2-3 günü buluşup beraber müzik yapmak istiyorum. Gitaristim. Sizide bekliyorum🙂
Selam,
2 Yıldır Elektro gitar öğreniyorum. Beni de eklersen sevinirim. Aynı düşüncedeyim , kendimi geliştirmek ve bir araya gelip müzik yapmak istiyorum.
instagram:HopefullyOceanic