Mustafaekdi0 28 Ağustos 2025 #1 Selam konyada takılmalık grup kurmak istiyorum 2 senedir bateri çalıyorum ilgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim genelde türkçe rock ve pop çalıyorum
Selam konyada takılmalık grup kurmak istiyorum 2 senedir bateri çalıyorum ilgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim genelde türkçe rock ve pop çalıyorum
gitarist_talha tala 9 Eylül 2025 #2 iyi gunler ben de konyadayım 3 yıldır elektro calıyorum isterseniz haberlesebiliriz insta gitarist_talha
iyi gunler ben de konyadayım 3 yıldır elektro calıyorum isterseniz haberlesebiliriz insta gitarist_talha
E Khabore EtaTheBand 9 Ekim 2025 #3 Mustafaekdi0 demiş ki: Selam konyada takılmalık grup kurmak istiyorum 2 senedir bateri çalıyorum ilgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim genelde türkçe rock ve pop çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar lead vokal ihtiyacınız varsa görüşebiliriz.
Mustafaekdi0 demiş ki: Selam konyada takılmalık grup kurmak istiyorum 2 senedir bateri çalıyorum ilgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim genelde türkçe rock ve pop çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar lead vokal ihtiyacınız varsa görüşebiliriz.
Mustafaekdi0 10 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 EtaTheBand demiş ki: Merhabalar lead vokal ihtiyacınız varsa görüşebiliriz. Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar olur konuşalım instangram hesabım : mustafaekdi0
EtaTheBand demiş ki: Merhabalar lead vokal ihtiyacınız varsa görüşebiliriz. Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar olur konuşalım instangram hesabım : mustafaekdi0