Herkese merhaba. Sahip olduğum SX gitar için köprü ve manyetik kapağı arayışındayım.
Türkiye'de Wilkinson köprüleri nedense stokta bulamadım. Bu nedenle Aliexpress üzerinden baktım.
Satıcı Temmuz 2019'da Wilkinson tarafından 1 yıl geçerli sertifika almış.
veya
Manyetik kapağı olarak da SSS Lace Sensor şeklinde aramaktayım(Maksat görünüş olsun 🙂)
Bu da olabilir:
Sizce bu işlemler için değer mi? İlk defa modifiye ile uğraşacağım, bilgim çok az.
Bütçen nedir derseniz ise, bütçe hazırlanma yolunda. Şu anlık böyle bir şey çıkıyor; aliexpress üzerindeki köprü ve manyetik kapağını alacak kadar 😊.
Türkiye'de Wilkinson köprüleri nedense stokta bulamadım. Bu nedenle Aliexpress üzerinden baktım.
Satıcı Temmuz 2019'da Wilkinson tarafından 1 yıl geçerli sertifika almış.
167.74TRY 50% OFF|Wilkinson 6 vidalı tip ST elektrik gitar Tremolo sistemi köprü Strat gitar krom gümüş WOV02|Guitar Parts & Accessories| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
veya
Wilkinson Vintage tipi ST elektrik gitar Tremolo sistemi köprü için krom gümüş Strat gitar WOV01 - AliExpress 18
tr.aliexpress.com
Manyetik kapağı olarak da SSS Lace Sensor şeklinde aramaktayım(Maksat görünüş olsun 🙂)
3 adet kapalı plastik tek bobin gitar pikap kapakları çamurluk Strat elektro gitar siyah beyaz altın yüksek kaliteli aksesuarlar - AliExpress 18
tr.aliexpress.com
Bu da olabilir:
Master John yansıtıcı gümüş hiçbir delik kapalı tek bobin Pickup kapakları Strat tarzı elektro gitar ücretsiz kargo toptan - AliExpress 18
tr.aliexpress.com
Sizce bu işlemler için değer mi? İlk defa modifiye ile uğraşacağım, bilgim çok az.
Bütçen nedir derseniz ise, bütçe hazırlanma yolunda. Şu anlık böyle bir şey çıkıyor; aliexpress üzerindeki köprü ve manyetik kapağını alacak kadar 😊.
Son düzenleme: