NDA demiş ki:_Unforgiven__ demiş ki:Kuyunun dibinde her ne kadar aptalca bi parça olsada,sadece iki cümleden oluşsana Hoşuma gidiyor 😀 Kuyunun dibindeee bir ışık gökyüzündeee süper
walla kuyunun dibinde benim fawori parçam..en iyisi baştan dinle 🙂
kuyunun dibinde aslında çok anlamlı bir şarkı. koray candemir'in bu parçayı yazarkenki ruh durumunu açığa vuran bi parça diye düşünüyorum. ayrıca sözleri bir kaç kelimeden oluşsa da bana göre çok anlamlı söleri var.._Unforgiven__ demiş ki:NDA demiş ki:_Unforgiven__ demiş ki:Kuyunun dibinde her ne kadar aptalca bi parça olsada,sadece iki cümleden oluşsana Hoşuma gidiyor 😀 Kuyunun dibindeee bir ışık gökyüzündeee süper
Yok be ya kötü demiyorum saçma diyorum ama çok müthiş bi parça değişik birşey yahu 😀
coldblack demiş ki:kuyunun dibinde aslında çok anlamlı bir şarkı. koray candemir'in bu parçayı yazarkenki ruh durumunu açığa vuran bi parça diye düşünüyorum. ayrıca sözleri bir kaç kelimeden oluşsa da bana göre çok anlamlı söleri var.._Unforgiven__ demiş ki:NDA demiş ki:_Unforgiven__ demiş ki:Kuyunun dibinde her ne kadar aptalca bi parça olsada,sadece iki cümleden oluşsana Hoşuma gidiyor 😀 Kuyunun dibindeee bir ışık gökyüzündeee süper
Yok be ya kötü demiyorum saçma diyorum ama çok müthiş bi parça değişik birşey yahu 😀
gayet normal. çok daha ukelaları var..vottka demiş ki:fazla ukela ne yaptıgını sanıyor bu yaa sisirmeyelim haybeye
:arrow: pentagram dinliyorum fakat bu bi şey değiştirmiyo bence koray candemir.. Pentagram da grubun bütün elemanları vokal yapıyo ayrıca. Murat İlkan lead vocal ama bana göre koray candemir'in daha tok ve güzel bir sesi var. Herkese göre değişir bu..Jaimzhat demiş ki:tmm sesi güzeldir ama abartmıalım üstüne tanımamak fln...pentagram dinnemiosun snrm..