Sebep hocam cort için sağlam değil diyolar ?Ben kore rg350 de kullandım.Endonezya rg370 de kullandım.Fark yok, kalite düşük.Bence Cort'lara yönelin.
Genelikle metalrg350 serilerine göre daha kalitelilerdir.Sapları iyi değil bu gitarların bızzlama yapar.Floyd rose'ları da kaliteli değildir.Ben manyetiklerinden de hoşlanmıyordum.Ne tarz çalacaksınız onu sorayım.Cort bu fiyat aralığında daha tatmin edici gitarlar sunuyor.O sağlam değil diyenlere kulak asmayın.
1000 Tlbütçe nedir?
Sebep hocam cort için sağlam değil diyolar ?
katılıyorum.1000 tl'ye ikinci el daha iyi modeller bulabilirsiniz.Bence de sabit köprü veya vintage tremolo gitarlara bakın.Düşük model ibanezler hele de ikinci el çekilir çile değildir.İşte bunlar hep kulaktan dolma bilgiler. Bana sorarsanız bu fiyat aralığında floyd rose kullanan hiçbir gitara yönelmeyin.
Tremolo kolunu pek kullamayan biriyim jackson kelly felan düşünmüyor değilim.İşte bunlar hep kulaktan dolma bilgiler. Bana sorarsanız bu fiyat aralığında floyd rose kullanan hiçbir gitara yönelmeyin.
Tremolo kolunu pek kullamayan biriyim jackson kelly felan düşünmüyor değilim.
Haklısınız.Mesele tremolo kolu değil, floyd rose farklı bir sistem ama sabit köprü daha mantıklı olur.
1000 tl ye en makul gitardır.Bir çok schecter kullandım.Manyetiği,klavyesi,kalitesi önceki bahsettiğimiz gitarlardan çok daha iyidir.Zaten metal gitarlarıdır.Ben öneririm.Schecter nasıl ??
Kore üretimi ibanezler cort'un kore fabrikasında üretildiler zaten 🙂 specleri istediğin gibiyse kore ibanez neden olmasın, genel olarak kore işçiliği fiyatına göre iyidirBen kore rg350 de kullandım.Endonezya rg370 de kullandım.Fark yok, kalite düşük.Bence Cort'lara yönelin.
Kore üretimi ibanezler cort'un kore fabrikasında üretildiler zaten 🙂 specleri istediğin gibiyse kore ibanez neden olmasın, genel olarak kore işçiliği fiyatına göre iyidir