Kötü amfi gitarın sesinin uzamasını etkilermi

• Konuyu açan Konuyu açan lethizm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elimde squier affinity strat bir gitar var biliyorum cok üst düzey bi gitar değil ilk gitar olarak aldım bütçe yetersizliğinden dolayı blueasman ga10 bir amfi var çok dandik ve tonları çok kötü ama yeni bir amfi alana kadar idare etmeye çalışıyorum gitarda tele bastığımız zaman sesin uzama süresi gitaramı bağlıdır yoksa amfiden amfiyemi değişiklik gösterir bunu merak ettim cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler.

Ööncelikle gitar telleri cok yüksek veya gergin ise bu problemi cözün.Sonrasinda ise ucuz yollu uygun fiyata bir compressor pedali edinebilirsiniz.

Ööncelikle gitar telleri cok yüksek veya gergin ise bu problemi cözün.Sonrasinda ise ucuz yollu uygun fiyata bir compressor pedali edinebilirsiniz.
Herhangi bi müzik dükkanına gitsem yaparmıki acaba burda baya müzik dükkanı var aslında ama hepsi bağlama falan satıyor sap ayarını falan filan ayarlarmı bilmiyorum ama gitarı 0 aldım alalı 2-3 ay olmamıştır gerek varmı yapmama

Youtube bir sürü video var sizde kabasindan biraz ayar yapabilirsiniz.Sadece saddle yüksekligi ve trus rod ayari baslangicta az bucuk etki eder.Manyetinkleri de biraz kaldirabilirsiniz sesi bogmayacak seviyeye kadar.Telleri olabildigince klavyeye yakin tutun eger cok alt fretlerde isiniz olmuyorsa truss rodu ic bükey bombe verecek sekilde ayarlayabilirsiniz.Akoru yarim yada tam ses düsürmek de bir secenek.Teller ne kadar az gergin olur ise daha iyi sustain verir.Onun disinda özellikle distortion tonlarda amfi veya efekt cihazlari devreye giriyor malesef.Nux mooer gibi markalarin ucuz alternatifleri de var illa ki boss blackstar almak zorunda degilsiniz.Veya hoparlör + prosesör yada ucuz yollu olarak ses karti + presonus eris gibi ucuz bir setup ile bilgisayari da kullanabilirsiniz.

Geri