utku.gorkem.akici Cuma 15:12 #1 Komzos flare 40 alınır mı kulağa fena gelmiyor f/p iyi gibi yoksa boss cube lx düşünüyorum ama aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi bilmek istiyorum
Komzos flare 40 alınır mı kulağa fena gelmiyor f/p iyi gibi yoksa boss cube lx düşünüyorum ama aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi bilmek istiyorum
alp.e.o Cuma 15:52 #2 Kozmosdan uzak dursan iyi olur. Boss katana veya line 6 catalyst alırsan ton olarak çok daha memnun edici olacaktır.
Kozmosdan uzak dursan iyi olur. Boss katana veya line 6 catalyst alırsan ton olarak çok daha memnun edici olacaktır.
utku.gorkem.akici Dün 11:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 alp.e.o demiş ki: Kozmosdan uzak dursan iyi olur. Boss katana veya line 6 catalyst alırsan ton olarak çok daha memnun edici olacaktır. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler kozmos hakkında bilgim yoktu sormak istedim Boss zaten bildiğimiz sevdiğimiz bir marka
alp.e.o demiş ki: Kozmosdan uzak dursan iyi olur. Boss katana veya line 6 catalyst alırsan ton olarak çok daha memnun edici olacaktır. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler kozmos hakkında bilgim yoktu sormak istedim Boss zaten bildiğimiz sevdiğimiz bir marka