4k bütcem var suanlık keske alabilsem elimden fazla para çıkmyor suanlık 🙁Cort Ad810 alabilirsin.
Midex alma.Midex RG-550BK bu model nasıl sizce
peki valler veya sx gibi markaların hangi sitelerden almam mantıklı doremusic diye site var mesela güvenilir miValler veya sx olabilir. Ya da 2. el.
Yıllar önce bu gitarı denemiştim. Sapı rahattı ancak cort ve takamine sesi bekleme. Eski mesajlarımda olması lazım.sadece 1 kişi almış güvenebilirmiyim peki
reis inan ki hicbiri ne bilmiyorum yeni baslayacam idare etsin öğrenene kadar öğrenirsem yapabilirsem daha iyisini almayı düşünüyorumYıllar önce bu gitarı denemiştim. Sapı rahattı ancak cort ve takamine sesi bekleme. Eski mesajlarımda olması lazım.
Büyükşehirde isen git gez dene derim.reis inan ki hicbiri ne bilmiyorum yeni baslayacam idare etsin öğrenene kadar öğrenirsem yapabilirsem daha iyisini almayı düşünüyorum
reis cok soru soruyorum kusura bakma sence onur can özcan gibi onun parçalar için elektro klasik gitar mı senin attığın akustik gitar m ı
2 türden gitarı da kullanmış. Sana kalmış.reis cok soru soruyorum kusura bakma sence onur can özcan gibi onun parçalar için elektro klasik gitar mı senin attığın akustik gitar m ı