- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 85000
- Para Birimi
- TL
Son düzenleme:
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Forumda ilana girebileceğiniz maksimum fiyat o olduğundan dolayı öyle sonrasında ise sahibinden fiyatını güncelledim. Gitar 777 dolar değil indirimli hali 1000 dolar. O fiyat bilgisine nereden eriştiniz bilmiyorum. Ben gitarı eyalet ve federal vergileriyle beraber 1080 dolar gibi bir fiyata aldım.Fiyat ilanda 115, başlıkta 100, ilanda 90 🙂
777 dolar gitarın yurtdışı fiyatı yanlış anlamayın ama bu fiyatlara imkansız.
999 dolar artı vergilerGuitar center faturası kaç?
Yazalı 1 ay olmuş üzerinden. 1 ayda neler değişiyor.Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Forumda ilana girebileceğiniz maksimum fiyat o olduğundan dolayı öyle sonrasında ise sahibinden fiyatını güncelledim. Gitar 777 dolar değil indirimli hali 1000 dolar. O fiyat bilgisine nereden eriştiniz bilmiyorum. Ben gitarı eyalet ve federal vergileriyle beraber 1080 dolar gibi bir fiyata aldım.
Bu üründen daha önce 2 tane daha bu fiyat marjında satış gerçekleştirdim neden fiyata imkansız dediğinizi anlamış değilim. Sanırım gitarın Türkiye’de bulunmadığını ve ABD den getirme masraflarının olduğunu hesaba katmadınız, önemli değil bilgisizliğinize veriyorum. 😀🤙
Dostum siyah rengini koymuşsun, bende ki gümüş renk. Eğer Thomanndan stok durumunu kapaı seçersen gümüşün 800 euro olduğunu göreceksin. Ayretten sepete eklediğinde ülke vergisini ekliyor thomann, gross price vermiyor.Yazalı 1 ay olmuş üzerinden. 1 ayda neler değişiyor.
![]()
Kramer Guitars Dave Mustaine Vanguard Ebony
Electric Guitar Dave Mustaine (Megadeth) Signature Model, Body: Mahogany, Set-in neck: Mahogany, Fingerboard: Ebony, White dot fingerboard inlays, Neck profile: Medium C, Single-ply white neck binding, Fingerboard radius: 305 mm (12"), Scale: 648...www.thomannmusic.com
Gri renk stokta vardı ama artık yok. Ürünün fiyatı 777 dolar, 1080' e almış olduysanız pahalıya almışsınız, Keza tax free alacağınızı varsayarsak bir çok dolar geri geleceğiz. Ben de Türkiye' deki satış grafiğini sizin bilgisizliğinize veriyorum. Bakın ne oldu? 115.000 TL' ye satamadınız, başlıkta 100 yazıyordu, sarı siteye 90 koydunuz yine satılmadı. 85 oldu yine satılmayacak. Neyse, bu fiyatlar ile nikah kıydınız zaten gitara.
İyi günler.