A alperrepla Dün 21:41 #1 İlk gitarım için bir amfi almayı düşünüyorumda alanımda pek yok küçük ve iyi bir amfi var mı kolayca taşınabilecek olursa güzel olur
İlk gitarım için bir amfi almayı düşünüyorumda alanımda pek yok küçük ve iyi bir amfi var mı kolayca taşınabilecek olursa güzel olur
A alperrepla Dün 21:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 solitude71 demiş ki: Söylediğiniz anfinin ortalama piyasasına baktım Biraz pahalı duruyor Hepsini görmek için tıklayın...
solitude71 demiş ki: Söylediğiniz anfinin ortalama piyasasına baktım Biraz pahalı duruyor Hepsini görmek için tıklayın...
A alperrepla Dün 22:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Yunus Emre demiş ki: Bütçe azsa id core 10 çoksa yamaha thr modelleri. Hepsini görmek için tıklayın... İd core 10'a baktım fiyatıda güzelmiş saolun🙏
Yunus Emre demiş ki: Bütçe azsa id core 10 çoksa yamaha thr modelleri. Hepsini görmek için tıklayın... İd core 10'a baktım fiyatıda güzelmiş saolun🙏
shnicx Dün 23:24 #6 solitude71 demiş ki: Yamaha THRii 30 Hepsini görmek için tıklayın... 10 u boostlasa da olur hocam.