Sana bugün bir abajur aldim: Birseyin ucunda durur da yesil chevrolet Kapilari acik, baltimor plakali, usta isi Teybinde elton john'dan sacrifice Biz sahile dogru yürümüsüz Ayakizlerimizde ölüp erimis peri pelerinleri Periler birbirine düsman, pelerinler birbirine küs Sana bugün bir mektup yazdim: En çok En çok güllerden söz ettim Saydam, renksiz, özgür güllerden Bir gül olmak korkusundan nedenini hatirlamiyorum ama ağladim Sağda solda yakilip unutulmuş sönmüş sigaralar 'Canim...' diye başlanilip Yarım birakilmis bir sürü kâgit parcasi ruh parcasi ask parcasi buğu parcasi haz parcasi paramparca icime paramparca bir kis gelmis biliyor musun ben daima Kislari saklanirim kan Kan ödüldür açikçasi Sana bugün bir kurban kestim Hala ağrıyor ve akiyor bileklerim Gelip geçici bir seyahat Üzerinde konusulmamiş bir sevgi Karsilikli hoyrat kullanilmiş bedenler Aydi dalda karsilasan iki çocuk sincap Dal, ağacina düşman, sincaplar birbirine küs Dudaklarda müstehzi bir hal Yani bir yere vurup kaybolan far işiği gibi Bir an aklima vurup kaybolan o fevkalade hayal Vurup kaybolan ruh ve aşk parçalari Beyaz ve terli alnimda belirip dolaşan Delikanlitanriniin eli Usulca düzeltirken islak kâkülümü Otuz yillik ömrümde ilk kez düşledim ölümü Bugün sana abajur aldım, bir mektup yazdim Sana, diyorum, bugün bir abajur ve mektup Ben bugün sana öldüm başkasina değil Sana, diyorum, bugün bir abajur ve mektup Ben bugün sana öldüm baskasina degil Hani o chevrolet yesil, kapilari açik Teybinde elton john'dan sacrifice Avcumda, pembe, ziftli bir alyans Vurup kaybolan buğu ve haz parçalari, Biriktirdiğimiz Zamanla biriktirenle biriktirilenin Birbirine karistigi Ben de bir eşya miyim diye düsündügü Üzüldügü sey Bir tüy gibi yaniniza gelip Bir tüy gibi dokunup ürpertip Sonra Sonra geri çekildigi... sacrifice... Koskoca bir aralık ayini müzikle geçirmistik Sokaklarda elimizde sarap siseleri Adlarimizin yanyana oldugu Kalpler kazimistik agaclara Modern cagin gereklerine inat, biz romantiktik biz birbirimizi seviyorduk biz ayrilmayacaktik biz arabesktik biz... Bugün bir abajur aldim sana eve geldim yatagin hep sol tarafinda yatardin sol taraftaki basucu sehpasina yerlestirdim onu bir ampul taktim sari soft hep istedigin gibi isiginda bir mektup yazdim sana teypte elton john'dan sacrifice Beni terkettigini bildirdiğin o telefon konusmasi Gözlerinin gencecik mavisi birden baslayan, o telasla, bütün gece yagan Yagmur geldi hatirima Nedenini hatirlamiyorum ama agladim Yüzüme kapanan ellerin Yüzümü yeryüzüne karsi perdeleyen ellerin O okyanus ellerin geldi hatirima Kaset sustu kapandii yesil chevrolet'nin kapilari Tuvalette sarildim jilete hasretle öptüm Ampul patladi bir anda alev aldi abajur Kan ödüldür Kanimi bu gece disari gezmeye cikarttim tenler birbirine düsman, asiklar birbirine küs nedenini hatirlamiyorum ama utandim utandim.....