Diziyi bilmiyorum ama çoook daha eskilerden, İstanbul Kanatlarımın Altında filminin konusu sanırım Galip Tekin'in bir hikayesinden alınmaydı. En azından filmde kullanılan kanatların çizimini Galip Tekin'in yaptığını biliyorum.👍
RTUK Klise denetim birimi kursun! 😉
Hazir lafi gecmisken sorayim, Nuri Kurtcebe su an nerede ne yapmaktadir bilen var mi?
Bir de yine lafi gecmisken, Galip Tekin hikayelerinden bir dizi denemesi olmustur, Haluk Bilginerli Hayko Cepkinli falan, Acayip Hikayeler adinda, sanirim toplam 2 bolum surdu… Izlenilesidir…
EDIT : 11 Bolummus, cehalet iste...
Vaaay anam vay. Nuri Kurtçebe'nin kardeşiymiş. Nuri kurtçebe Galip Tekin'den sonra en sevdiğim Türk çizgi roman çizeridir. Ne deli hikayeleri ne müthiş bir kalemi vardı yahu. Cuma günü alınan ve Pazartesi gününe kadar basım yerinin adresine kadar tüm yazıları okunan o efsane dergideki hikayelerini okuyarak büyüdük resmen. Nuri kurtçebe'ye sonsuz saygılar buradan.
Kudret Kurtçebe'yi ise şu başlık sayesinde dinilyorum, sever gibiyim. Müzikle ilgii bir yorum yapmak istemiyorum ama içinde "tüketim toplumu ve popülizm" kelimeleri geçen bir paragrafı artık hiç bir yerde okumak istemiyıorum ben ya. Hele ki bu bir lansman yazısı ise hepten yazık oluyor daha dinlemeden müziğe. Yapmayın etmeyin biraz daha samimi biraz daha yaratıcı olun.
... bizden Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow ruhunda gruplar yerine başka şeyler çıktı ...