merhaba sevgili kul grubu.ilk başta birşeyler ürettiğiniz için sizleri tebrik ederim.bestenizi beğendim.sanırım tek sorun giriş gitar tonlarının ya kötü olması,ya mikserden dandik ayarlanması.sanırım clean tonda biraz reverb.distortiondada reverb ve keskinlik sağlarsanız şarkının girişi etkileyici olur.çünkü sizlerin ekipmanlarını biliyorum gerçekten çok kaliteli,gitarlarınızda öyle.daha iyi tonlar almanızı bekliyorum.(dünya standartında bile ton ayarlayabilirsiniz).şu an wicked game'ide dinledim.bak mesela bunda daha iyi ton alınmış.wah wah'da güzel kullanılmış.time is running out'uda dinledim.(ya bişey diyeceğim gitar uyumlarında sanki bi gitar akorsuzmuş hissi veriyor.benmi yanlış algılıyorum,bilmiyorum)
wisky in the jar'da güzel.zaten canlı çalışınızdan biliyorum.emrah,sadece bu şarkıyı hissederek söylemiş gibime geldi.bas gitarınızda güzel çalmış.neyse işin özü ben bestelerde daha çok punk'a yakın ve öfkeli şeyler üretmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum.hadi hepinize sevgiler saygılar ve ilerde beraber konserler diliyorum.
wisky in the jar'da güzel.zaten canlı çalışınızdan biliyorum.emrah,sadece bu şarkıyı hissederek söylemiş gibime geldi.bas gitarınızda güzel çalmış.neyse işin özü ben bestelerde daha çok punk'a yakın ve öfkeli şeyler üretmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum.hadi hepinize sevgiler saygılar ve ilerde beraber konserler diliyorum.