Aynen bende ilk öyle okudum 🙂🙂🙂Yahu kulağım koptu diye okudum offf...ne bahtsız adamsın diyecektim tamda. Geçmiş olsun. Başka bir kulaklık alıp onun jak kısmını biraz uzun mesafeden keserek ek yapmanı tavsiye ederim. İllaki orjinali gibi olmaz ama denemeye değer.
Garanti varsa alıp yollarlar markaya ait servise. Orada da köpeğin koparması olayına inanacaklarını sanmıyorum, deneyin isterseniz ama 15-30 gün kadar geri gelmez.Mediamarkt ten almistim gotursem yaparlar mı garantisi vardi 2 yıl yoksa kullanici hatasi diye almazlar mi ?
Garanti varsa alıp yollarlar markaya ait servise. Orada da köpeğin koparması olayına inanacaklarını sanmıyorum, deneyin isterseniz ama 15-30 gün kadar geri gelmez.
simdi gidiyorum bakalim ne cikacak 🙂Beats ise değişebilir. Arkadaşım Sennheiser kulaklığına ayakkabı bağlarken ayağa kalktığında takılıp kopardı. Kullanıcı hatası demelerini beklerken, 1 adet daha gönderdiler ücret talep etmeden.
Öncelikle geçmiş olsun fakat enseyi karartmaya gerek yok, çok güzel biyerden kopmuş, kaliteli bir konektör ile eskisinden bile daha iyi seviyeye gelir. Neutrik, Hicon, Amphenol artık ne bulabilirsen alıp yapabilir, hatta aldığın yere yaptırabilirsin.
Hicon HI-J35S02 Vollmetall Stereo-Klinkenstecker