Ts9 ile beslenmiş big muff
merhaba bende mooer ge300 almayı düşünüyorum türkçe olarak detaylı bir video yok çok fala tavsiye dermisin + ve - leri nelerdir ? ıcınde rıtım box varmı ? kullandıgım ekıpman fender usa 1994 40 yıl strat roland jazzchours 120 evde hobi amaçlı kullanıyorum benım ıcın en onemlı ozellıgı kolay loop ozellıgı evde rıtım uzerıne solo dolasmak ıcın şimdiden teşekküürlerBkz*Bir pedal olarak Mooer Ge300
Hocam sizdeki Loop pedalı hangisi?Loop Station 😅
RC-20XL ama çok daha iyileri var piyasada şu an, RC-10R almayı düşünüyorum ben de. .)Hocam sizdeki Loop pedalı hangisi?
Hocam bu ne? Harika bir Looper bu. Güle güle kullanın. Umarım istediğiniz modeli alırsınız. Ben de ammoon Pock Loop var diye kendimi avutuyorum 😊.RC-20XL ama çok daha iyileri var piyasada şu an, RC-10R almayı düşünüyorum ben de. .)
merhaba bende mooer ge300 almayı düşünüyorum türkçe olarak detaylı bir video yok çok fala tavsiye dermisin + ve - leri nelerdir ? ıcınde rıtım box varmı ? kullandıgım ekıpman fender usa 1994 40 yıl strat roland jazzchours 120 evde hobi amaçlı kullanıyorum benım ıcın en onemlı ozellıgı kolay loop ozellıgı evde rıtım uzerıne solo dolasmak ıcın şimdiden teşekküürler
merhaba bende mooer ge300 almayı düşünüyorum türkçe olarak detaylı bir video yok çok fala tavsiye dermisin + ve - leri nelerdir ? ıcınde rıtım box varmı ? kullandıgım ekıpman fender usa 1994 40 yıl strat roland jazzchours 120 evde hobi amaçlı kullanıyorum benım ıcın en onemlı ozellıgı kolay loop ozellıgı evde rıtım uzerıne solo dolasmak ıcın şimdiden teşekküürler
Hocam bu ne? Harika bir Looper bu. Güle güle kullanın. Umarım istediğiniz modeli alırsınız. Ben de ammoon Pock Loop var diye kendimi avutuyorum 😊.
Benimki ucuz Looper. Maksat Looper öğrenmek amaçlı aldım ben 🙂.Görüntüsüne aldanma sesi 16 bite düşürdüğü için ton cacık oluyor.
Benimki ucuz Looper. Maksat Looper öğrenmek amaçlı aldım ben 🙂.
Hocam bir yanlışlık olmasın 😀. Şaka maka sitede yazıyor aslında. Bu bit olayında çok da bilgili değilim hocam, kusuruma bakmayın. Çin malı Amerikan malı Boss'dan daha iyiyse bu markaya yönelmeye devam 🙂. İnanamadım bir an. Bendeki pedal bu, Ammoon'un 3 tane loop pedalı var.Ucuz diye markayı gömmeye gerek yok sendeki de 24 bit kaydediyormuş yani boss'tan daha iyi bir loop pedalı.
boss'un aklı başına gelmiş yeni nesil loop pedalını 32 bit yapmış neyse ki
Abi 480p video ile 1080p video gibi düşün. Kayıt süresini uzun tutmak ve içine presetler de atabilmek için az yer kapladığından 16 bit kullanıyor cd gibi. Çıkan ses kalitesi farkını evde çalan birinin kolay kolay fark ediceğini sanmam, zaten looper kullanan adam evde yalnızlıktan kullanıyordur 🙂 2-3 yıldır RC-3 kullanıyorum kalite açısından dikkatimi çeken hiçbir şey olmadı.Hocam yanlışınız olmasın 😀. Çin malı Amerikan malı Boss'dan daha iyiyse bu markaya yönelmeye devam 🙂. İnanamadım bir an. Bendeki pedal bu, 3 tane Ammoon'un loop pedalı var.
ammoon POCK LOOP Looper Guitar Effect Pedal 11 Loopers Max.330mins Recording Time Supports 1/2 & 2X Speed Playback Reverse Functions True Bypass
ammoon POCK LOOP Looper Guitar Effect Pedal 11 Loopers Max.330mins Recording Time Supports 1/2 & 2X Speed Playback Reverse Functions True Bypasswww.ammoon.com
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ben Aliexpress'ten uygun bir fiyata almıştım bu pedalı. Bilgisayar yazılımı da varmış. İçine solo kaydedip evde açabiliyorum. İlk defa bir Looper aldım ama çok sevdim bu pedalı nedense 😀. Elbet bir gün benim de Boss pedalım olur umarım 🙂.Abi 480p video ile 1080p video gibi düşün. Kayıt süresini uzun tutmak ve içine presetler de atabilmek için az yer kapladığından 16 bit kullanıyor cd gibi. Çıkan ses kalitesi farkını evde çalan birinin kolay kolay fark ediceğini sanmam, zaten looper kullanan adam evde yalnızlıktan kullanıyordur 🙂 2-3 yıldır RC-3 kullanıyorum kalite açısından dikkatimi çeken hiçbir şey olmadı.