Virtüöz aramıyorum ama boş keseden atıp iş çalmaya gelince "parmak tendomum koptu, gitarım yazlıkta kaldı, gitar çalacak diğer arkadaş trafik kazası geçirdi gibilerinden dansözlük yapıp kıvıracaksanız hiç yazmayın.
Gerçi bu Tekirdağ insanının tek bildiği kıvırmak.
Kafa dengi insanlar çıkmadığı için uzun yıllardır grup yok.
Kendimi bi müzisyen olarak görmemekte olup orta seviye hakimiyet ve çalıyor (BAS) olarak tanımlayabilirim.
Yeni nesil grupları dinlemem, bilmem, çalmam. İletişime geçeceksiniz piyasa müziklerini teklif etmeyin.
Plug in gibi cart curt yapay tonlar, ses kartı falan filan yok. Halâ amfi-kablo-bas üçgeninde kalmış analog seven bi eskiciyim.
Akustik bateri koyup gürültü problem olmaksızın istediğimiz saatte istediğimiz kadar çalabileceğimiz yerim mevcut.
Anadolu rock, Rock/Hard, Heavy/Thrash Metal türleri harici ilgilenmiyorum.
Hazır grup mu var ? play list atıp 3 gün sonra kaza yaptı, yan yattı çamura battı gibi mazeretler ile gelecek çoluk çocuk hiç yazmasın çünkü herkesin zamanı kendine.
35 yaşından küçükler de yazmasın çünkü 20 yıldır bu 30 yaş altı tayfa hep boş çıkıyor.
Karaktersizin tekiysen virtüöz de olsan milyoner de olsan yazma.
Gerçi bu Tekirdağ insanının tek bildiği kıvırmak.
Kafa dengi insanlar çıkmadığı için uzun yıllardır grup yok.
Kendimi bi müzisyen olarak görmemekte olup orta seviye hakimiyet ve çalıyor (BAS) olarak tanımlayabilirim.
Yeni nesil grupları dinlemem, bilmem, çalmam. İletişime geçeceksiniz piyasa müziklerini teklif etmeyin.
Plug in gibi cart curt yapay tonlar, ses kartı falan filan yok. Halâ amfi-kablo-bas üçgeninde kalmış analog seven bi eskiciyim.
Akustik bateri koyup gürültü problem olmaksızın istediğimiz saatte istediğimiz kadar çalabileceğimiz yerim mevcut.
Anadolu rock, Rock/Hard, Heavy/Thrash Metal türleri harici ilgilenmiyorum.
Hazır grup mu var ? play list atıp 3 gün sonra kaza yaptı, yan yattı çamura battı gibi mazeretler ile gelecek çoluk çocuk hiç yazmasın çünkü herkesin zamanı kendine.
35 yaşından küçükler de yazmasın çünkü 20 yıldır bu 30 yaş altı tayfa hep boş çıkıyor.
Karaktersizin tekiysen virtüöz de olsan milyoner de olsan yazma.
Son düzenleme: