Evet vardı ama en son yaklaşık 4 sene önce gitmiştim. Şuan ellerinde duruyor mu bilmiyorum. Adresi;Istanbul da bildiğiniz yer var mıdır ?
Tabiki mümkün. Akım değerleri ve geçiş iletkenliği test edilerek, lambanın emisyonu ve dolayısıyla ömrü hakkında bilgi aslında net olarak bu şekilde elde edilir.peki lambaların ömrünün azaldığını, performansının düştüğünü ya da bittiğini ses unsurları dışında ölçerek ya da teste tabi tutarak anlamak mümkün müdür.
Tabiki mümkün. Akım değerleri ve geçiş iletkenliği test edilerek, lambanın emisyonu ve dolayısıyla ömrü hakkında bilgi aslında net olarak bu şekilde elde edilir.
O da olacak ama birkaç yıl sonra, mikro işlemci kontrollü switch mode bir tester üzerine çalışıyorum. Yurda döndüğümde hayata geçireceğim.tabi bunu yaptırabilecek bir yer bulmak lazım.
Eşleştirmek istediğiniz lambalar hangileri ? Yani hangi tip ? (6L6Gc mi 6V6 mı ?)Timpani sattığı ürünleri eşliyormuş aradım 🙂
Kaç adet var ve hangi amfiyi kullanıyorsunuz?
Elin değmişken adam gibi bir Türkçe stok takip programı da yaz da aradığımızda lamba bulalım @izzzyy, 4 tane MESA 6L6GC lambayı feryat figan bir haftada getiremediler, bana gelmeden İstanbul üstünden direkt Adana'ya gitti sonra Ankara'ya geri geldi o arada ben yurtdışından tedarik etmiş oldum...O da olacak ama birkaç yıl sonra, mikro işlemci kontrollü switch mode bir tester üzerine çalışıyorum. Yurda döndüğümde hayata geçireceğim.
Hay maşallah veterinere sürü göstermek gibi 18 tane lamba nedir yahu 🙂Mesa 2:90 var power olarak ama 18 tane lamba var elimde. 8 i yeni 10 tanesi eski hepsine baktirmak istiyorum işte durumları nedir diye 🙂
İstesen stadyum bile aydınlatırsın üstad onlarla. Yakın zamana kadar Strategy 400 vardı bende bu yüzden yok paraya sattım...Emekliyim ben ya 🙂 iş güç yok öyle lamba mamba deneyip vakit geçiriyorum 🙂