Boston Superblues At-15 All tube ikinci eli 500 civarı (Fender Blues Junior'a benzerliği ile dikkat çekiyor)
Kesinlikle Ibanez TSA serisini de gözden geçir. Hani ben 5 ve 15 watt olan modellerini denedim. 15 watt ta 12" hoparlör olduğu için tonları bana daha dolgun geldi. Ama ciddi bir rakam farkı var tabii 5w ile arasında.
Vallahi görünce beni benden aldı amfi. Fiyatına bakınca denemekten vazgeçtim. İçime dert olmasın. 😀Bildiğin Tube Screamer var abi. Hani amfide AC/DC Back in Black, Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama falan çaldım. Gerek clean gerek drive olsun beni fazlasıyla tatmin etti. Pedallar ile denemedim ama onlarla da uyumludur sanırım. Alacak listemde ilk olarak Ibanez TSA15 var şu an.
laney cub 8 de düşünüyorum artık kullananlar varsa biraz bahsedebilir mi?
artık
vox nt2
ibanez tsa5
ibanez valbee bu üçünden birini alacağım belki cub 8
laney cub 8 de düşünüyorum artık kullananlar varsa biraz bahsedebilir mi?
artık
vox nt2
ibanez tsa5
ibanez valbee bu üçünden birini alacağım belki cub 8
Blackstar ht5r nin kesinlikle vintage tonlari var. Bir fender baglandigi zaman(fenderin varmis)kimse tutamaz amfiyi. Drive cok vinyage ve harika tonlari var.
ben ıbanez tsa-5 almayı düşünüyorum sonra para biriktirip kabinini alacağım.ben overdrive veya hafif distortion lu tonlar seviyorum sizce bu amfi bana uygun mu?