Lambalı Amfi Ani Volume Düşmesi - Marshall DSL 40CR

Selamlar, 2 hafta önce zuhalden Marshall dsl40cr satın aldım. Aldığımdan beri de evde iki üç saat en az kullanıyorum.

Bugün parça çalışırken şak diye bi volume düşmesi oldu bi anda. 5 dakika sonra bi geri yükseldi 2 dakika kaldı geri düştü vs derken amfiyi kapadım en son. Şuan çalarken volume düşük mü normale döndü mü çok idrak edemiyorum açıkçası. Tonunda bir sorun yok gibi geldi bana.

Sadece cleande iken daha önce farketmediğim bir cızırtı var sanırım. Bu cızırtı sadece bi akorun vs. sustaininin son saniyelerinde geliyor.

Bu tarz bir problemle karşılaşan var mı daha öncesinde. Çok ısınmaktan vs böyle şeyler olur mu? İçeride devrede birşey mi yandı acaba?

Lambaların hepsi arkada aynı parlaklıkla yanıyor normal görünüyorlar. Masterı hep düşükte kullandım volume 14 yönü gibi idi. Compressorle çok az pushluyordum amfiyi.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yepyeni alet o kadar para bayıldım böyle yapıyor olması tedirgin etti. Birde sahne yapacağım haftaya bu sebeple aldım orada da böyle birşey başıma gelirse sıkıntı yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle lamba sorunudur.

Direk effects loop return girip aynı sorun var mı bakın ilk önce.
Direkt effects looptan girdim, başlangıçta düşük başlamadıysa; çalarken herhangi bi volume drop olmadı. Bahsettiğim clean channeldaki cızırtıda ortadan tamamen kalktı. İki haftada lamba sorunu olur mu? Bir kez araçla taşıdım acaba oynama vs olmuş olabilir mi?

Düşük ihtimal ama olabilir. Yeni aldıysanız ve garanti kapsamındaysa bence direk Zuhal ile kontağa geçin.

Alternatif elinizde başka preamp lambası varsa onunla deneyebilirsiniz.

Geri