Forumda şu anda satılık bir Marshall Mini Silver Jubilee var. Güzel amfi eğer tonları size hitap ediyorsa, evde kullanıma uygun gibi ve bütçenize de uygun sanırım.Selamlar lambalı amfi arayışı içindeyim 800 dolar maksimum bütçem önerileriniz var mıdır?
Forumda şu anda satılık bir Marshall Mini Silver Jubilee var. Güzel amfi eğer tonları size hitap ediyorsa, evde kullanıma uygun gibi ve bütçenize de uygun sanırım.
ne tarzlar için kullanacaksınız?
Blues, caz, rock folk,metal gibi tarz evde kullanacağımne tarzlar için kullanacaksınız?
Amfiyi inceleyeceğim teşekkürlerForumda şu anda satılık bir Marshall Mini Silver Jubilee var. Güzel amfi eğer tonları size hitap ediyorsa, evde kullanıma uygun gibi ve bütçenize de uygun sanırım.
Modeli araştırıp inceleceğim bakalım 🙂Amfi benim. Kendi amfimi tavsiye etmemek için yazmayayım demiştim ama bir kere buraya düştükten sonra yorum yapmam problem olmaz sanırım - tarzınıza uygunsa memnun kalırsınız ve bütçenize göre alabileceğiniz iyi/klasik bir amfidir.
EVH 5150 Iconic
2 senedir evde kullanıyorum. Kendinden volume azaltıcı var (volume attenuator). Yani lamba amfi karakterini kaybetmeden amfinin sesini makul seviyelerde kullanabiliyorsun.
FX Loop var, pre out var . Pre out ile direkt ses kartına giriş yapıp Cabinet IR pluginleriyle çok güzel kayıtlar alabilirsin. Hatta bir de kendinden noise gate'i var ama sanırım noise gate'i preamp öncesine koymuşlar. Ama yine de kullanışlı. Clean tonları da çok başarılı. Youtube'da sadece clean ve düşük gain için kullananların yorumlarını bulabilirsin.
Hatta o kadar beğendim ki amfiyi, şimdi aynı serinin kafa kabin kombinasyonu peşindeyim. Tavsiye ederim.
Düzeltme: Ama ne olursa olsun 5150 bir high gain metal amfisidir.
EVH 5150 Iconic Series 40W 1x12 Siyah Kombo Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
EVH 5150 Iconic Series 40W 1x12 Siyah Kombo Elektro Gitar Amfisi, EVH ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Böyle bir amfi olduğunu sanmıyorum, yorumları da okudum hepsi mantıklı geldi zaten yazan herkes deneyimli forumdaşlar...Blues, caz, rock folk,metal gibi tarz evde kullanacağım
Benim de tarz ve bütçeye göre önerim Blackstar HT Club 40 combo olur bu durumda...farklı versiyonları mk1, mk2'si special edition u vb var artık hangisini ikinci elde yakalayabilirsen...sıfırları bütçeyi bir tık aşıyor galiba...
Başlığın konusundan çıkmak istemiyorum ancak 5150 Iconic serisinde teknik açıdan bir iki ufak devre meselesi olmasına rağmen amfi all-tube amp katergorisinde kalıyor.Bildiğim kadarıyla Iconic 5150'ler "lambalı amfi" olarak anılacak bir devreye sahip değil. Her iki katında da lambalar olsa da işin içinde solid state unsurları da var. Kapsamını aktarabilecek bilgiye sahip değilim ancak çıktığı dönem sanalda çok draması olmuştu. Lambalı amfi önerisi odaklı bir başlıkta all-tube zannederek niyetlenebilecekleri uyarmak adına eklemek istedim.
Çok iyi fiyat gerçekten, hemen hemen her tarza giden bir amfi.Benimkini satıyorum evdeki yer sorununu çözmek için.
Satılık - Blackstar HT Club 40
Blackstar HT Club 40 amfimi satıyorum. Özellikleri ve fotoğrafları aşağıdaki gibidir. Amfide çok mutluyum ama kayıt işlerimde şuan için Katana ile devam etmenin daha doğru bir tercih olduğunu düşünmem nedeniyle satıyorum. Çok çocuklu bir aile olunca evde umduğumdan fazla yer tutması da bunda...turkrock.com
Çok iyi fiyat gerçekten, hemen hemen her tarza giden bir amfi.
Benimkini satıyorum evdeki yer sorununu çözmek için.
Satılık - Blackstar HT Club 40
Blackstar HT Club 40 amfimi satıyorum. Özellikleri ve fotoğrafları aşağıdaki gibidir. Amfide çok mutluyum ama kayıt işlerimde şuan için Katana ile devam etmenin daha doğru bir tercih olduğunu düşünmem nedeniyle satıyorum. Çok çocuklu bir aile olunca evde umduğumdan fazla yer tutması da bunda...turkrock.com
Master ve kanal volume ayrı ayrı bulunuyor 20W ve üzeri HT'lerde. Sorun olmayacaktır. Rahatlıkla kullanabilirsin.Hocam 4W apartman ortamı için çok yüksek olur mu? Katana mk2 50 var, onu satıp almayı düşünüyorum açıkçası.
Master ve kanal volume ayrı ayrı bulunuyor 20W ve üzeri HT'lerde. Sorun olmayacaktır. Rahatlıkla kullanabilirsin.