Deneyim lazxım bu kondua zaten o yüzden bilen birine soruyorum. sweet sen neden uzak dur dedin açıklarsan hepimiz bilgileniriz
Bu işin raconu tube screamer based pedallar ile boost yapmaktır. Ayrıca add nin çin malının en kalitesizi ile pedal yaptığı, log potlar yerine lineer koydugu , yaptığı kablomada kullandığı kabloların dünya çevresini 3 kez dolasabildigini biliyor muydunuz?
Dile getir abi neden demeyeceksin. Yalan degil, kimseyi lekelemekte degil niyetimiz, gerçeklerden bahsediyoruz doğruya doğru.
Hay Allah ya ben 550 lira diye kalite olarak iyidir diye dusunmustum (az para mi?) greatwhite denilen abiyi ama yakindan gormuslugum bile yok. ADD+'in sitesine bakinca da tonla custom is yapmis diye gozukuyor adam onu da pozitif aldik ama kutusuna bakip icindekiler icin sana karsi cikacak halim yok. Bilgilendirme icin samimi olarak tesekkur ederim izzzyy kralsin...Bu işin raconu tube screamer based pedallar ile boost yapmaktır. Ayrıca add nin çin malının en kalitesizi ile pedal yaptığı, log potlar yerine lineer koydugu , yaptığı kablomada kullandığı kabloların dünya çevresini 3 kez dolasabildigini biliyor muydunuz?
Malzeme olarak denildiği kadar kötü olabilir zaten kesinlikle stok bir pedal olarak durmayacak hackeoimi abininde dediği gibi o saçma sesler modlanarak değişecek . benm ıcın onemlı olan 3 tonu bırden barındırablmesi. Esas konu ise amfi ile uyumudur. Sahibinden cevap alabilir miyiz acep tanıyan eden var mıdır?
Tu kaka oluyoruz , sonra .
🙁
v twin muadili yanılmıyorsam. Sanırım yanlış anlattım tondan kastım od. dist. ve clean kanalı ve buna baglı eq olması benm ıcn cok onemlıO üç tonla beraber bolca gürültü barındırması senin için sorun teşkil etmiyorsa diyecek birşey yok. Ampli ile uyumu ise denemeden bilinmeyecek birşey fakat bir araştır bakalım o pedal neyin klonu ordan belki birkaç videoya ulaşır fikir edinirsin.
v twin muadili yanılmıyorsam. Sanırım yanlış anlattım tondan kastım od. dist. ve clean kanalı ve buna baglı eq olması benm ıcn cok onemlı
v twin muadili yanılmıyorsam. Sanırım yanlış anlattım tondan kastım od. dist. ve clean kanalı ve buna baglı eq olması benm ıcn cok onemlı