Alfais 4844 6.3Mmu Jack to Çevirici USB Gitar Adaptör Kablosu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4844 6.3Mmu Jack to Çevirici USB Gitar Adaptör Kablosu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
harcıyabileceğim en ucuz bütçe ile iş görcek bişey almaya çalışıyorum um2 biraz aşarbence iş görmez deneme bile
ses kartı bak direk behringer um2
ıRig 1'i mikrofon girişinden soksam laptopla kullanabilir miyimbence iş görmez deneme bile
ses kartı bak direk behringer um2
ben guitar link kullanmıştım o kadar berbattı ki bu hiç bi işe yarayacığını düşünmüyorumıRig 1'i mikrofon girişinden soksam laptopla kullanabilir miyim
bekleyemem zaten haftada 10tl anca biriktiriyorum behringer almam 1 yılı bulur .dben guitar link kullanmıştım o kadar berbattı ki bu hiç bi işe yarayacığını düşünmüyorum
um2 nin fiyatı 350 tl idi taki dolar bi anda artana kadar
beklemeni öneririm
1+1 hoparlör var , ıRig sorusuna cevap versen hocam?başka şekilde performans alamazsın
bu kablodan ses bile gelmeyebilir çünkü laptopa bağlıyorsun hoperlör olmazsa ses gelmez
denemek sana kalmış1+1 hoparlör var
ıRig ? (hashfkshda)denemek sana kalmış
kusura bakma telefon ekran küçük olunca devamı gözükmemiş iRig derken ik Multimedia nın i rigimi çin malı olanmııRig ? (hashfkshda)
aynen o ama Laptop'ta calisir mi diye soruyorum windowsta desteklemiyor ama yapan var galibakusura bakma telefon ekran küçük olunca devamı gözükmemiş iRig derken ik Multimedia nın i rigimi çin malı olanmı
bu degil 1. versiyonbu dimi
Böyle bir apart varmıymış ya 🙂 jack küçültücü kullanıyordum bir ara ben . Beklediğin performansa bağlı .Gecikme olacak .Asıo ile ayar yapıp gecikmeyi minimuma indirebilirsin.Ama alacağın sonuç çok iyi olmaz. Guitar Rig 5 kullanıyordum laptopa da bağladık pcyede .Pc de kullandım bir süre amfim yoktu bir yerde hata yapıp dahili ses kartını yaktım 🙂 Bende de hata olabilir ama ana kartta sıkıntılı idi . İrig konusunda yardımcı olamam hiç kullanmadım.Arkadaşlar bu 6.3mm to Usb Kablo gitarı laptop'a bağlamak için iş görür mü 3.5 çevirici gibi bi alet kadar cızırtı veya dipses yapar mıAlfais 4844 6.3Mmu Jack to Çevirici USB Gitar Adaptör Kablosu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4844 6.3Mmu Jack to Çevirici USB Gitar Adaptör Kablosu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Foto atarmısınbu degil 1. versiyon
birkac yıl idare etsin yeter cok bisey beklemiyorum .dBöyle bir apart varmıymış ya 🙂 jack küçültücü kullanıyordum bir ara ben . Beklediğin performansa bağlı .Gecikme olacak .Asıo ile ayar yapıp gecikmeyi minimuma indirebilirsin.Ama alacağın sonuç çok iyi olmaz. Guitar Rig 5 kullanıyordum laptopa da bağladık pcyede .Pc de kullandım bir süre amfim yoktu bir yerde hata yapıp dahili ses kartını yaktım 🙂 Bende de hata olabilir ama ana kartta sıkıntılı idi . İrig konusunda yardımcı olamam hiç kullanmadım.