Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lead gitaristim grup arıyorum her tarzdan çalarım ama türkçe rock ağırlıklı olması tercihim, doğaçlama falan atarım beste yaparım tuşeme güveniyorum ayriyetten gitar kadar olmasa da bateri, az biraz piyano bilgim var yaş 21 antalya merkezdeyim
lead gitaristim grup arıyorum her tarzdan çalarım ama türkçe rock ağırlıklı olması tercihim, doğaçlama falan atarım beste yaparım tuşeme güveniyorum ayriyetten gitar kadar olmasa da bateri, az biraz piyano bilgim var yaş 21 antalya merkezdeyim
Kanka merhaba bir grup kurma planım var. Alternatif rock besteleri odaklı amacım sahne almak vs değil. Aslında tecrübeli birini de aramıyorum ama neden olmasın. Amacım tamamen besteler yapmak ve bir grup içerisinde onlarla birlikte öğrenmek ve kendimi geliştirmek. Eğer bu grubu kurmayı başarabilirsem gitarist ya da baterist olarak görüşebilir sohbet edebiliriz. Uygunsa instagramım mrtverse. Buradan mesaj atabilirsen sana konu netleştiğinde yazabilirim.