1nsane 2 Şubat 2015 #21 Hoplatıyorum müsadenizle 🙂 TR'de 5vs5 dereceli takımı kurabilecek kadar oynayan var mı?
1nsane 2 Şubat 2015 #23 Dereceli takımlar ile karşılaşıyorsun kendin gibi. Oyun içinden ekleyin Maleficum 🙂
Onur Yahya Öner 2 Şubat 2015 #24 bana uyar takım kurma işi 🙂 @Oguz92 5 kişilik takım kurabildiğimiz takdirde yine bizim gibi 5 kişi giren bir takım ile karşılaştırılıyoruz 🙂
bana uyar takım kurma işi 🙂 @Oguz92 5 kişilik takım kurabildiğimiz takdirde yine bizim gibi 5 kişi giren bir takım ile karşılaştırılıyoruz 🙂
Atakan Ulubay 6 Şubat 2015 #26 1nsane demiş ki: Hoplatıyorum müsadenizle 🙂 TR'de 5vs5 dereceli takımı kurabilecek kadar oynayan var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Şu anda başka bir takım kurma projemiz var, eğer bir aksilik çıkar olmazsa seve seve gelirim 😀 Valentinus666 oyundan ekleyebilirsiniz 🙂
1nsane demiş ki: Hoplatıyorum müsadenizle 🙂 TR'de 5vs5 dereceli takımı kurabilecek kadar oynayan var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Şu anda başka bir takım kurma projemiz var, eğer bir aksilik çıkar olmazsa seve seve gelirim 😀 Valentinus666 oyundan ekleyebilirsiniz 🙂