sinemaya gidip tanıtım filmini izledikten sonra ulan ne güzel macera filmi geliyor haftaya action,vurdu,kırdı deyip bir hafta sonra filmi izlemeye gittigimde filmin sonunda salya sümük cıktıgım cok güzel bir filmdi.
ayrıca filmdeki kücük mathilda, amelia da ve star wars'da amidala'yı oynamış sanıyorum bende nerden hatırlıyorum bu hatunu diyordum 😉
sanırım filmin birde directory cut diye sansürsüz bir cevrimi varmış beraber uyudukları sahne falan hatta fransiz televizyonlarinda da mathilda ile leon'un birlikte uyumasini kesmisler ve bu sahne televizyon versiyonunsa kesildigi icin şöyle bir yanlış anlama oluyormuş bende şimdi düşündüm ve hatırladım mesela sansurlu versiyonda, leonun mathilda'yi gary oldman'dan kurtardigi sahne ikisinin sarilmasini, leonun yuzundeki rahatlama hissiyatindan kameranin ayak hizzasina inmesiyle aralarindaki boy farkinda bittigi sahneyi, leon'un uykudan firlamasiyla ve mathilda'nin onun yanindan sac bas daginik, boxeriyla kalkmasi takip eder ki, normal sartlar ve birbirine biraz daha yakin yaslarda iki oyuncu soz konusu olsa, arada cinsel munasebete girdik'i veren bir olaydır sanırım televizyon icin yeniden montajlayan adam bunu dusunememis ve sıçmış