Sağol cancım,size de başarılar aynı zamanda 😆
Bugün özgenç ile gidiyoruz.Harbi ben biraz değişik oldum.İlk defa Ankara'dan bu kadar çok uzaklaşıcağım.Bizim tayfa ,yaptığımız şeyler dün hep onlar geldi aklıma biraz kötü oldum ya wallaha(gözlerim sulandı)(pijama partisini bile düşündüm ha)Şaka maka derken gidiyoruz vallaha.Ama özgenç ile aynı üniversitede olmamız da büyük şans oldu.Sevindirici etken giderken o var. Sadece şu an için.Ama ilerde ne olur bilinmez😆 ,,,
Lepistes'i seven sevmeyen herkeze bize destek gösteren herkeze çoooooooooooookkkkkk Teşekkur ediyoruz gerçekten.Sakın yalnış anlamayın ki lepistes bitmedi!!!(bitemez zaten bitmesi için o üç lepistes balığının ölmesi lazım)İnternet aleminden iletişimi koparmıyazağız,Ne zaman bir araya gelsek(özgenç ile beraberiz zaten beste çalışmalarına dewam edicez orda)(ha bu arada yeni bestemizi daha nete koyamadım oraya gidince koyacağım) çalışmalar dewam ediceğiz.Tunç zaten 2 sn de davul yazar.(adamım benim) Tunçcum biz sık sık gelmeye çalışacağız.Zaten yalnız değilsin kaç kişi var burda okey,,Sakın biz gidiyoruz diye moralini felan bozma(Afrika'ya gitmiyoruz yani ). gerçekten kötü oldum ya şimdi yazarken ,,Oraya gidince moralim düzelir biraz inşallah(ben biraz duygusalım da her an ağlıyabilirim).Neyse diyeceklerim bu gitmeden önce.Uçak düşmez ise bugün 15,00'de orda olucağız. Gerçekten herkez kendine çookk iyi baksın!!!!!! Arkadaşlığınızın kıymetini bilin.Gerçekten ama çok önemli bir şey bu.Birbirinizin kıymetini bilin. Öpüyorum Ankarayı(görende bi daha gelmeyek zanneder 😆
Şubat gibi 10 günlüğüne geliceğiz.
Görüşmek üzere
Lepistes_köksal
Lepistes_bascısı
Kıvırcık Abi🙂lol: oğuzun lafı)
Esmeray🙂lol: taa lise-2 deyken ebru diye bir kız diyodu bana,,)
Şaban(Kemal sunalı çok sevdiğim için)
Deli(apta aptal komedi kayıtları yaptığım için(web sitesi açıp onları da sizle baylaşıcağım.O zaman bu kesin kafayı sıyırmış diyeceksiniz)
Her zaman olaN olaylar
kÖKSAL----) özgenç sen vıdıl kıfıl yaptın mı?
Özgenç-----) Ne?
Köksal-----) bana ne dinleseydin söyle
Özgenç-----) duymadımlan bi daha söyle
Köksal-----)bana ne ya cevap versene 😆
Özgenç-----) yaa oğuz ya bişey de şuna
Oğuz----) yapma lan döverim ikinizi de şimdi
Köksal---) özgenç sana bir fıkra anlatıyım mı?
Özgenç--)anlat
Köksal---)Anlat demek ile olmaz.Özgenç sana bir fıkra anlatıyım mı?
Özgenç----)ya Köksal .iktir git!!!
Köksal----)ya Köksal .iktir git demekle olmaz.sana bir fıkra anlatıyım mı?
Özgenç---) ya oğuz,tunç bişey deyin şuna ya???
Tunç---)yapma lan köksal
Köksal ---)yapma lan köskal demk ile olmaz.Tunç sana bir fıkra anlatıyım mı?
Tunç----)ufff git yaaa
Özgenç---) heueee 😆
Oğuz---) Köksal şişe geliyo kafana
Köksal---) Köksal şişe geliyo kafana demkle olmaz.Oğuz sana bir fıkra anlatıyım mı?
Oğuz---)pat küt ,path
Köksal---) aaahh ,Özgenççç yardım ettt..
😆 😆 :lo: 😆 😆
Babay!!!!!! 😆