lepistes_ozmo 3 Ocak 2006 #641 yakın zamanda konser var mujdeyi veriyim guzel olsun istiyoruz ondan çok uğraşıyoruz tam tarihi vericem iyi bi barda olucak...
yakın zamanda konser var mujdeyi veriyim guzel olsun istiyoruz ondan çok uğraşıyoruz tam tarihi vericem iyi bi barda olucak...
lepistes 3 Ocak 2006 #642 Tabi konserden önce çalışma lazım,,, çok çok uzun zaman oldu lepistes olarak sütüdyo yapmayalı,,,
T tre 4 Ocak 2006 #644 Çok garip bi şekilde çıkıcak bar bulmak zorlaşmış Ankara'da... Grub elemanlarım gelince farkettim 😀 Bu arada Blackmailer'a saygılar (anlayana) 😀
Çok garip bi şekilde çıkıcak bar bulmak zorlaşmış Ankara'da... Grub elemanlarım gelince farkettim 😀 Bu arada Blackmailer'a saygılar (anlayana) 😀
T tre 4 Ocak 2006 #645 Çok garip bi şekilde çıkıcak bar bulmak zorlaşmış Ankara'da... Grub elemanlarım gelince farkettim 😀 Bu arada Blackmailer'a saygılar (anlayana) 😀
Çok garip bi şekilde çıkıcak bar bulmak zorlaşmış Ankara'da... Grub elemanlarım gelince farkettim 😀 Bu arada Blackmailer'a saygılar (anlayana) 😀
UuYuRR 5 Ocak 2006 #646 kralların konserıne gelıcek olan el kaldırsın ayın 14unce krallar sahnede hemde kral bı mekanda lepıstes garagede ayın 14unde sızlerle gelıcek olan el kaldırsın snıff organızasyon...
kralların konserıne gelıcek olan el kaldırsın ayın 14unce krallar sahnede hemde kral bı mekanda lepıstes garagede ayın 14unde sızlerle gelıcek olan el kaldırsın snıff organızasyon...
lepistes 10 Ocak 2006 #652 Abi tamam çok güzel çalıcaz felanda sütüdyo olayı 2 saat yeticekmi 5-6 aydır nerdeyse grup olarak çalmadık hiç.
Abi tamam çok güzel çalıcaz felanda sütüdyo olayı 2 saat yeticekmi 5-6 aydır nerdeyse grup olarak çalmadık hiç.
lepistes 10 Ocak 2006 #653 ve bu arada bu cumartesi garajdan sonra if'de sahne alıcağız.İlgilenenlere duyurulur.
barker 11 Ocak 2006 #654 garaj konseri süper olucak lepistese güvenimiz sonsuz...uzun bi süre sora tekrar sahnedeler...herkesi bekliyoruz...
garaj konseri süper olucak lepistese güvenimiz sonsuz...uzun bi süre sora tekrar sahnedeler...herkesi bekliyoruz...
lepistes 11 Ocak 2006 #656 İnşallah sıçmayız 5 aya yakın bi süredir sütüdyo yapmadık.Ama cuma günü 2 saat sütüdyo aldık.2 tanede yeni şarkı çıkarıcağız yetiştirebilirsek.
İnşallah sıçmayız 5 aya yakın bi süredir sütüdyo yapmadık.Ama cuma günü 2 saat sütüdyo aldık.2 tanede yeni şarkı çıkarıcağız yetiştirebilirsek.
A asilikasalettir 11 Ocak 2006 #657 Geçen akvaryumlarla ilgili arama tarama yaparken tesadüfen buldum ve dinledim. Çok hoşuma gitti... 😉
canacanka-t 12 Ocak 2006 #659 hadi beyler güzel olcak inşallah bizde 2 beste çalıp incez çok kalmayalım sizi bekletmeyelim 😀
A asilikasalettir 12 Ocak 2006 #660 "Lepistes" adı nereden geliyor sorması ayıp? Var mı akvaryumlarla ilgi?