luffytoro81 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hakan Baysal demiş ki: Bütçe? Hepsini görmek için tıklayın... 6000
C cliffalian 26 Temmuz 2022 #4 Fikir istediğiniz zaman biraz daha bilgi verirseniz insanlardan daha verimli bir yardım alırsınız . Sıfır mı, ikinci el mi? Ne tarz müzik için? vb.
Fikir istediğiniz zaman biraz daha bilgi verirseniz insanlardan daha verimli bir yardım alırsınız . Sıfır mı, ikinci el mi? Ne tarz müzik için? vb.
NorthShield 26 Temmuz 2022 #5 luffytoro81 demiş ki: Les Paul Önerileri Hepsini görmek için tıklayın... ikinci el Epiphone Les Paul Plus Top Pro alabilirsiniz. Ama 7 8 civarı olabilir ilanlar.
luffytoro81 demiş ki: Les Paul Önerileri Hepsini görmek için tıklayın... ikinci el Epiphone Les Paul Plus Top Pro alabilirsiniz. Ama 7 8 civarı olabilir ilanlar.
Hakan Baysal 26 Temmuz 2022 #6 NorthShield demiş ki: ikinci el Epiphone Les Paul Plus Top Pro alabilirsiniz. Ama 7 8 civarı olabilir ilanlar. Hepsini görmek için tıklayın... O fiyata normal standard olur ancak plus top için 8.5 üzerine çıkmalı belki de 10bin. 7bini zorlarsa LTD EC256 da olabilir mesela.
NorthShield demiş ki: ikinci el Epiphone Les Paul Plus Top Pro alabilirsiniz. Ama 7 8 civarı olabilir ilanlar. Hepsini görmek için tıklayın... O fiyata normal standard olur ancak plus top için 8.5 üzerine çıkmalı belki de 10bin. 7bini zorlarsa LTD EC256 da olabilir mesela.
luffytoro81 27 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 cliffalian demiş ki: Fikir istediğiniz zaman biraz daha bilgi verirseniz insanlardan daha verimli bir yardım alırsınız . Sıfır mı, ikinci el mi? Ne tarz müzik için? vb. Hepsini görmek için tıklayın... sıfır da ikinci el de olur, müzik olarak genellikle rock çalacağım ama metal felan da çalarım
cliffalian demiş ki: Fikir istediğiniz zaman biraz daha bilgi verirseniz insanlardan daha verimli bir yardım alırsınız . Sıfır mı, ikinci el mi? Ne tarz müzik için? vb. Hepsini görmek için tıklayın... sıfır da ikinci el de olur, müzik olarak genellikle rock çalacağım ama metal felan da çalarım