Kasan les paul olur sesini mi beğenmedin biraz beklersin güzel bir manyetik alırsın kasasından memnun kalırsın bence 😉
Unutmadan @hackeiommi hocanin dediklerini unutmamak gerekir
Çok bombastik duruyor gerçekten. Les paul kasa hoşlansam kaçırmazdım.Şu an satmakta olduğum gitarı önerebilirim, istediğiniz zaman deneyebilirsiniz: Satılık - Schecter Solo 6 Custom E / A (semi Hollow, Piezo) | turkrock.com
Şu an satmakta olduğum gitarı önerebilirim, istediğiniz zaman deneyebilirsiniz: Satılık - Schecter Solo 6 Custom E / A (semi Hollow, Piezo) | turkrock.com
Les paul kasa arayan adama tavsiye edilmeyecek gitar değil, kaldı ki piezzo falan. ekstra ekstra bir alet.
Solak olsa da ben alsam, genelde mesafeli dururum les paullere karşı, ama bu fenaymış ya. Direkt al beni diyo dingil alet 😀Aman sus sus! Hasetim tutup nazarım değmesin 🙂
Customla aralarında 700 TL gibi fark var. Bu fark kaliteye çok yansir mi pekiTamamen bütçe eksenli olarak önerdim, 🙂
yoksa daha düşük fiyata Schecter Solo 6 Custom da önerilebilir. Diğer önerilen marka/modellerle kıyaslama yapmadım, işte o zaman reklama girer.