Les Paul Kullanmak

Bütçenizin yüksek olması çok büyük ve iyi amfilere yönelmenizi gerektirmez. Boss Katana hem ses kalitesi açısından başlangıç için mükemmel, hem de içindeki efektler ile sizi uzun bir süre idare eder.

Benim de aklımda marshall mg30gfx ve boss katana 50 vardı bu ikisinin farkları ne olur nedir bilemiyorum watt dışında. Keşke deneme fırsatım olsaydı ama böyle böyle araştırıp karar vermem gerekiyor.

2500 TL bütçem amfi için.
Hocam, 2 seçeneğiniz var. Marshall Code ve Boss Katana. Katana'nın benim gözümde en büyük artısı 0,5w modu olması. Volume kısmadan, tondan ödün vermeden apartmanda çalınabilecek seviyeye geliyor direkt. Code'un da daha çok ton seçeneği var. Katana'yı alırken ben de ikisi arasında kalıp 'sadece' 0,5w modundan dolayı Katana almıştım, pişman da değilim. İstediğiniz tonu birkaç küçük tweak ile yakalayabiliyorsunuz. Sadece benim sözümle fikriniz oluşmasın tabii, YouTube'da ve çeşitli forumlarda iki amfinin birçok karşılaştırması var. Gerçi Katana alacak olursanız Mk2 alacaksınız büyük ihtimalle, Mk2 ile de Code karşılaştıran videolar düşmüş müdür bilmiyorum. Biraz göz kararı yapmanız lazım 😛

M
Önerebileceğiniz bir model var mı?
Eger lambali alma gibi bir dusuncen yoksa Marshall'in Valvestate (bunlar hibrit amfi) serisi benim cok hosuma giden ve hakkinda yorumlari oldukca iyi olan bir seri. Iki senedir bu seriden bir amfi kullaniyorum ve acikcasi harici bir drive pedali bile kullanmadim su ana kadar bir cok sahnede.

Not: Sahne icin kullanacaksan eger bu amfiyi oneriyorum. Ev ortami icin Katana daha iyi olabilir.

Eger lambali alma gibi bir dusuncen yoksa Marshall'in Valvestate (bunlar hibrit amfi) serisi benim cok hosuma giden ve hakkinda yorumlari oldukca iyi olan bir seri. Iki senedir bu seriden bir amfi kullaniyorum ve acikcasi harici bir drive pedali bile kullanmadim su ana kadar bir cok sahnede.

Not: Sahne icin kullanacaksan eger bu amfiyi oneriyorum. Ev ortami icin Katana daha iyi olabilir.
En azından şimdilik ev kullanımı için arıyorum.

Geri