- Konu Sahibi Konu Sahibi
Schecter biraz daha high gain için diye duydum sert müzik içinmiş ne kadar doğru bilemem amaSchecter veya prsde dusunulebilir ozellikle schecterlar son dönemde revactalar arkadasimdaki c-1 custom gayet iyiydi
Schecter biraz daha high gain için diye duydum sert müzik içinmiş ne kadar doğru bilemem amaSchecter veya prsde dusunulebilir ozellikle schecterlar son dönemde revactalar arkadasimdaki c-1 custom gayet iyiydi
Cort'ların bazı modelleri gerçekten iyidir, GVT gibi bulsam hemen alacağım, alan satmaz ve 2. ele düşmez...Bir de cort ve ismi duyulmayan maison j&d gibi markalar duydum ama yorumlar çok tutarsız
Hmm pot kırdık o zaman 🙂Evet c-1in agaci maundu o yüzden baya uygun sert müzik için bu arada çağlar abiyi bütün forum tanir nerdeyse
O zaman cort larda listede çok soruyorum ama mazur görün Custom ile cr200 250 arasındaki farklar çok muCort'ların bazı modelleri gerçekten iyidir, GVT gibi bulsam hemen alacağım, alan satmaz ve 2. ele düşmez...
Ayrıca G-260, 280 gibi seriler de o ayara yakındır.. Meksika Fender'i rahatça zorlar...İnlay'ları bile gerçek abalone'dur mesela...Vb...
Evet zaten ülkemizde b.c rich fazla tercih edilmiyor herhalde olsa st serisinden bir tane kesinlikle alırdım bayılıyorum o gitara ancak ülkemizde durum ortadaSlash hayranıysanız ikinci el sağlam bir mockingbird de bakabilirsiniz. Fakat zor bulunuyor, hatta 2 yılda 2-3 tane gördüm satılan, kontrol etmek lazım.
Diamond serisiSchecter veya prsde dusunulebilir ozellikle schecterlar son dönemde revactalar arkadasimdaki c-1 custom gayet iyiydi
Est...Maalesef o konuyu bilmiyorum...O zaman cort larda listede çok soruyorum ama mazur görün Custom ile cr200 250 arasındaki farklar çok mu
o firmayı ve makul fiyatı benimle paylaşırsanız, fiyatı revize edebilirim.Gitarı Türkiye ye getiren bir firma var zaten ismini hatırlamıyorum da hatta özellikleri aynı olan v100 serisi var onlatın fiyatı daha makul
Evet o konuda çok şey duydum zaten korelerin fiyatı da ona göre daha fazla(pek bir fark olmasa da)
firma diyezpark adlı bir firma fakat fiyatlar artmış galiba(pek sanmıyorum ancak benimde yanlış hatırlama ihtimalim var) şuan sizin gitarınıza 1800 diğer renklere ise 1600 tl diyorlaro firmayı ve makul fiyatı benimle paylaşırsanız, fiyatı revize edebilirim.
düşündüğün için teşekkürler de belki bir 600 tl gibi bir borca gireceğim zaten bir de studio larda da standard bir kalite olmadığını duymuştum bu yüzden ucuz olabilir mi mesela celalabay epi durdu studio yu sattım demiş belki de o yüzdendirhttps://www.sahibinden.com/ilan/ali...-brown-plus-orijinal-hardcase-297398210/detay
belki 300 lira daha borç yaparsın ama en azından ne çaldığın belli olur. Çaldığından da tat alırsın.
Studio'ların o kadar kötü gitarlar olduğunu düşünmüyorum şahsen.Studio Faded T var bende,amfi olarakta bu aralar Vox VT40 kullanıyorum,Slash tonları gayet güzel çıkıyor.düşündüğün için teşekkürler de belki bir 600 tl gibi bir borca gireceğim zaten bir de studio larda da standard bir kalite olmadığını duymuştum bu yüzden ucuz olabilir mi mesela celalabay epi durdu studio yu sattım demiş belki de o yüzdendir
Tabi o alacağın epiler falan da kötü gitarlar değil ancak uzun vadede bir amerikan gitarı ile bir çin gitarı arasındaki fark çok fazladüşündüğün için teşekkürler de belki bir 600 tl gibi bir borca gireceğim zaten bir de studio larda da standard bir kalite olmadığını duymuştum bu yüzden ucuz olabilir mi mesela celalabay epi durdu studio yu sattım demiş belki de o yüzdendir
yooo zaten hepsinin değilde bazılarının mevsimden mevsime bile değiştiğini duymuştum yani güzel gitarlarmış ancak standart bir kalitesi yokmuş mesela 5 gitardan ikisi istenilen kalitede olmayabiliyorlarmışStudio'ların o kadar kötü gitarlar olduğunu düşünmüyorum şahsen.Studio Faded T var bende,amfi olarakta bu aralar Vox VT40 kullanıyorum,Slash tonları gayet güzel çıkıyor.
o zaman bir bakayım bütçemi daha ne kadar zorlayabileceğimeEn kötü gibson en iyi epiden kat be kat iyidir dostum. Tüm gitarlar mevsimden mevsime değişir. Böyle bir sorunun varsa custom shop tavsiye ederim.