Letans (Sivas)

yok abi bize destek olan herkes için üniversite için diil zaten biz istiyoruz ki orda bi sevgi yumağı oluşsun falan filan işte 😀

şenliklerde LETANSSS!!!
arkadaşlar ufak çapta bi kamuoyu yoklaması yapalım; kimler benimle aynı fikirde olanlar kocaman bi EVEEET yazsın olmayanlar hayır yazıp telefon numaralarını bıraksın🙂)

eet izmirden de sonuclar geldi
1.5 milyonnn uuuuuu cılgınnnn🙂
ya ne varsa bu izmirde var🙂 herkes nerdeyse evet demiş🙂

15 mayıs perşembe günü LIFE ERROR saat 15:00 de LETANS saat 17:00 de ve PARANOYA saat 19:00 da..Rockfest hawasında bir gün olacak bahar şenliklerinin en bomba günü olacak şimdiden çığlıkları duyabiliyorum herkese başarılar 😀

Hafta sonuna kadar Perşembe günü yapılacak olan fest. tarzındaki Rock günü mahiyetindeki (ne diyom yav😀 ) şeyin afişleri basıma hazır olcak... Reklamları en erken sürede yapıcaz

Saygılar

Evet...

Bu sadece o gün cıkıcak olan gruplar için genel afiş tarzında bişi olcak... Onun yanında her grup yine kendi afişini yapcak

bazı arkadaslar yanlış anlamıs ve emrecim falan demiş ama o bi iltifattı arkadaslar feo ' nun davulculuğuna ben laf edemem bu arada şenliklerde PERŞEMBE günü çıkacak gruplara şimdiden başarılar biz çalışmalara devam ediyoz umarız ii bi şeler olur 😀

hatırlatmakta fayda war 15 mayıs perşembe günü herkesi cumhuriyet üniversitesine bekliyoruz gelmeyen de dinlemeyen de 😳 böle olsun LETANS saat 17:00

bundan sonra her sayfa da bunu belirtecez 😀

juniourrr demiş ki:
bazı arkadaslar yanlış anlamıs ve emrecim falan demiş ama o bi iltifattı arkadaslar feo ' nun davulculuğuna ben laf edemem bu arada şenliklerde PERŞEMBE günü çıkacak gruplara şimdiden başarılar biz çalışmalara devam ediyoz umarız ii bi şeler olur 😀

ah fatih ah! hiç değişmiceksin! olm anladım iltifat olduğunu😀 bu arada konserde çalcaksınız dimi o parçaları?

sanırım sıra gelirse daha iddialı parçalar war bilmiyom ne halt edecem ama değiştirdik biras önce tabi coverlar sıra gelirse onlar da ben istiyorum . :evil:

olm saçmalamayın lan hiç bi cover kendi yaptığınız paçalar kadar iddialı olmaz! bence en başta kendi parçalarınızı çalın sonra sıra gelirse coverları dayayın!

desteğinden dolayı teşekkür ederiz feridun abim walla kafam karışıyoo ama haklısın ama kayıt almak gerek kayıt için şarkının üstünde oynayacaz son haliyle çalmak istiyoruz

Geri