bende burdayım saat 1odan beri seni bekliyorum bu kadar olur.... :twisted: :twisted:
fatihcim dua ettik ama yagmur duası degil rahatla herkes gibi relaxxZzZz 😛juniourrr demiş ki:dua edelimde o gün yağmur yağmasın yoksa bizden bilinecek :twisted:
tşkler inci umarım bizde senin dileklerini yerine getirebliriz😉inci_polat demiş ki:Merhaba arkadaşlar ben Dilruba'nın kuzeni İnci, sizi provalara izlemeye gelmiş ve sizinle tanışma şansı bulmuştum.Gerçenten çok iyisiniz,umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.Şanınız izmire kadar yayılırda sizi buralarda da dinleme şansınıda bulurum inşallah 🙂 Herşey dilediğiniz gibi olsun.BAŞARILAR...
seneye???juniourrr demiş ki:arkadaslar biraz geç bir açıklama oldu ama perşembe günü havanın azizliğine uğradık🙁 sonuc olarak biz o gün bi protesto tarzında merkezi amfide birkaç şarkı çaldık gelip izleyenler de oldu ama herkezde moral bozukluğu ve sinir vardı . bu yıl Letans grubu olarak bir daha konser vermeyeceğiz ama bu sadece bu yıl için geçerli seneye kaldığımız yerden devam .. sizde takibe devam ...[/b]