lewitt lct 440 pure vs rode nt1 5th gen hangisini seçmeliyim bütçe 15k

chat gpt'ye sordum ben her tarz da hiphop müziği yapuyorum deeep house techno old scholl drill veya reggaeton fark etmeksizin. vokalin şekerli olmasına gerek yok mix ve masteringi kendim yapıyorum. çünkü diğer türlü çok efektli gelirse bunu düzeltebilir miyim bilmiyorum mix aşamasında. ancak chatgpt bana vokal beat altında ezilmez gibi güzel bir yoruda bulunda çünkü elimde olan focusrite solo gen3 mikrofonu genelde eziliyor. önceliğim her tarzda kullanabileceğim bir mikrofon chatgpt lewitt 440 pure önerdi ama rode nt1 5. nesilde yeni çıktı diğeri eski kalmaz mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.

@blackfriday666 mesajı kimin beğendiğine bak ŞALCŞSŞLVŞEOCŞEŞCLEŞ
Size ilk ve son mesajimdir; tartisma yaratmak, kavga etmek vb amaciniz varsa benimle aynı siklette olan insanları seçiyorum bilginiz olsun. Her ihtimale karşı yüzyüze gelindiğinde "ben ettim sen etme" zirlamalarini duymamak için.

Knight online oynadığım zamanlara götürüyorsunuz beni. Yan çar ve şakşakcilar vardı orada... 🙂

Selametle

Size ilk ve son mesajimdir; tartisma yaratmak, kavga etmek vb amaciniz varsa benimle aynı siklette olan insanları seçiyorum bilginiz olsun. Her ihtimale karşı yüzyüze gelindiğinde "ben ettim sen etme" zirlamalarini duymamak için.

Knight online oynadığım zamanlara götürüyorsunuz beni. Yan çar ve şakşakcilar vardı orada... 🙂

Selametle
tamamdır kanzi 🤙🏿🤡

Geri