Limon yağı stoğu yok.

C0llette

C0llette
Hiçbir yerde stok bulamıyorum, Jim Dunlop Fretboard 65 Ultimate Limon Yağı almak istiyorum. Nereden bulabilirim? Ayrıca gitarımda D'Addario'nun 10'luk tellerini kullanıyorum, bu fiyat aralığında daha iyi bir alternatif var mı? Daha önce Ernie Ball kullandım ama 1-2 gün içinde kayganlığını kaybediyor.

Bu tarz ürünlerin ana maddesi mineral oil(mineral yağı) diye bir yağ türü, lemon oil diye satılan bakım ürünü icine limon kokusu mineral yağı ve sarı renk renklendirici katılmış bir ürün rosewood klavye için, gitar telleri için üretilen ghs fast fret ve benzeri ürünlerin de yine hammaddesi mineral yağı icinde de cok cok az silikon yağı oluyor.Ben kendim mineral yagi ve silikon yagi aldim yillar once mineral yağını klavyede ikisinin karışımını teller kayganlaşsın diye tellerde kullanıyorum.Uygun fiyatı asla da bitmiyor tavsiye ederim araştırıp bakabilirsiniz

Limon yağı senede en fazla birkaç kez rosewood klavye için kullananman gereken bir şey. Klavyenin formunu korur sadece.

Tel kayganlığı için başka ürünler var. Her tel kaymadığında limon yağı sürmek klavyeye zarar verebilir.
Kendimi tam ifade edememişim, kusura bakmayın. Limon yağını klavyem için alıyorum, tellerin kayganlığıyla bir ilgisi yok. Şu an gitarımda yaklaşık 1-2 haftadır D'Addario tel takılı. Ernie Ball'a göre çok daha iyi; çünkü Ernie Ball telleri 2. kullanımda hemen eskiyordu. D'Addario'dan daha iyi bir alternatif var mı, bu fiyat aralığında onu sormuştum.

Kendimi tam ifade edememişim, kusura bakmayın. Limon yağını klavyem için alıyorum, tellerin kayganlığıyla bir ilgisi yok. Şu an gitarımda yaklaşık 1-2 haftadır D'Addario tel takılı. Ernie Ball'a göre çok daha iyi; çünkü Ernie Ball telleri 2. kullanımda hemen eskiyordu. D'Addario'dan daha iyi bir alternatif var mı, bu fiyat aralığında onu sormuştum.
Fiyat olarak düşününce aslında kullanım zamanına göre Elixirler baya uygun oluyor, birde çaldıktan sonra silerseniz daha da uzun gidiyorlar.
Ben Daddario XS kullanmaya başladım açıkcası baya iyiler ve uzun ömürlüler ama pahalı biraz malesef
Birde ilginç bir şekilde 1 tane gitarımda XS ler daha çabuk eskiyor nedenini anlamadım tam

Fiyat olarak düşününce aslında kullanım zamanına göre Elixirler baya uygun oluyor, birde çaldıktan sonra silerseniz daha da uzun gidiyorlar.
Ben Daddario XS kullanmaya başladım açıkcası baya iyiler ve uzun ömürlüler ama pahalı biraz malesef
Birde ilginç bir şekilde 1 tane gitarımda XS ler daha çabuk eskiyor nedenini anlamadım tam
Hiç Elixir denemedim, ama dediğiniz gibi uzun ömürlüyse diğer tel takımımda mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Geri