Line 6 footswitch problemi

Line 6 spider v 30 mkii modeli var elimde gitarda sadece bi tane input girisi var arka tarafina pedaller icin giris yapmislar fakat sadece UTC kablolari uyuyor bu girise internette uyumlu bi footswitch bulamadim. nasil footswitch ekleyebilirim?

175899 eklentisini görüntüle 175900 eklentisini görüntüle 17350723568263305620779686679947.webp

Bütçeniz varsa 2.elde FBV Express MKII(PC'ye bağlama gibi bir ihtiyacın olmayacaksa footswitcihi MK1 olanı bile olur) olanları tavsiye ederim. FBV2 modeli sonraki seçeneğiniz olursa daha sağlıklı olur.

Line 6 çakallığı. Sadece program değiştirmek içinse o switch, son derece ucuza mal edilebilecek bir şey aslında ve başka amfilerin switchler de uyabilir. Ama herifler o şekilde imal edince müşteri mecburen Line 6 almak zorunda.

Evde yapın arkadaşlar zaten içinde herhangi bir devre yok sadece bir jack inputa ve 2 anahtara ihtiyacınız var. Jack İnputun R kısmını anahtarı sağdaki switchin sol pinine. S(Ortak) kısmını sağdaki switchin orta pinine ve sol switchin orta pinine. T kısmını ise sol anahtarın soldaki pinine lehimleyeceksiniz bütün olay bu. Zaten bu aletlerin içindeki devre de bunlardan ibaret. Umarım açıklayıcı olmuştur

Evde yapın arkadaşlar zaten içinde herhangi bir devre yok sadece bir jack inputa ve 2 anahtara ihtiyacınız var. Jack İnputun R kısmını anahtarı sağdaki switchin sol pinine. S(Ortak) kısmını sağdaki switchin orta pinine ve sol switchin orta pinine. T kısmını ise sol anahtarın soldaki pinine lehimleyeceksiniz bütün olay bu. Zaten bu aletlerin içindeki devre de bunlardan ibaret. Umarım açıklayıcı olmuştur
Standart jak girişi ile yapmamış adamlar. Ben işin teknik kısmından anlamadığım için belki içindekiler açısından fark etmez diye düşündüm, ama neticede amfiye bağlarken bunu halletmesi gerekecek kişinin.

Standart jak girişi ile yapmamış adamlar. Ben işin teknik kısmından anlamadığım için belki içindekiler açısından fark etmez diye düşündüm, ama neticede amfiye bağlarken bunu halletmesi gerekecek kişinin.
Ben de içindekiler fark etmez diye düşünüyorum sonuçta sistem hep aynı kabloların kısa devre yapıp amfiyi tetiklemesi. Ama o jack girişi olayını bende çözemedim açıkçası çok saçma olmuş.

Geri