Bende helix floor ve helix stomp var. Çok ama çok memnunum. Yaklaşık 1.5 yıldır floor, 3 aydır da stomp bende... tüm analoglarımı elden çıkardım. Amp blackstar 45 series one var. Onunla flooru 4 kablo metodu ile bağladığımda müthiş ton yakaladım.. ayrıca adam f5 ref monitör var. Bu bağlantıda evde çok iyi oluyor. Ama ref monitör ile stüdyoda sistemde aynı tonu alamıyorum. Oraya ayrı presetler yazmak lazım. Ama stüdyo provasındaki tonlarla daha geniş mekanlarda canlı performansta yüksek seslerle sorun yaşamadım. Amfilere cleanden veya fx returndan giriş yeterli... Stomp pratik için ve ağırlığı azaltmak için... ama orada da ona alışına ötekinin düzenini unutuyorum...bir de ikisinin tonları tam birebir gelmedi bana. Ayrıca ton için zaman ayırmak lazım..( powercab adlı kabinleri de var. )
Parçalarda snapshotlar ile pedaldansı yapmıyorsunuz.
Eksi yönü... Ayrı bir Exp pedalı ile uzun süre kullanınca kililtlendi. Yeniden yükleme ile kendine geldi. Ayrı bilgisayara presetleri Kaydetmek lazım.ayrıca wah pedalı kirlenirse sıkışıp ses çıkarabiliyor. Tek cihaz olduğundan kilitlenme arıza gibi durumlarda ise komple setupın gitme riski var ki bence en büyük risk bu.... ama bozulsa vs gidip gene bunu alırım.. anlayın ki o kadar memnunum...
Parçalarda snapshotlar ile pedaldansı yapmıyorsunuz.
Eksi yönü... Ayrı bir Exp pedalı ile uzun süre kullanınca kililtlendi. Yeniden yükleme ile kendine geldi. Ayrı bilgisayara presetleri Kaydetmek lazım.ayrıca wah pedalı kirlenirse sıkışıp ses çıkarabiliyor. Tek cihaz olduğundan kilitlenme arıza gibi durumlarda ise komple setupın gitme riski var ki bence en büyük risk bu.... ama bozulsa vs gidip gene bunu alırım.. anlayın ki o kadar memnunum...
Son düzenleme: