😀
Aha aramızda bir. Line 6 Tone port kurbanı daha katıldı 😀
Tone Port serisi kartlar çok güzel gibi görünüyorlar ama çok problemliler aslında. Sana ilk tavsiyem kurtulabiliyorsan kurtul ve yeni seriden bir kart almaya bak. Eski serilerde ne kadar sorun yaşıyorsan yeni seri de o kadar rahat...
Eğer yok ben böyle devam etmek istiyorum diyorsan önce bilgisayarına Line 6 ile ilgili ne kurduysan hepsini kaldırmakla başla. Bundan sonra önce Line 6 Monkey, sonra Line 6 License Manager (adı bu olmayabilir tam emin olamadım şimdi) en son olarak da sürücüleri kur. Kartın usb kablosunu tak ve sürücü yüklenmesini bekle. Bu işlem bittikten sonra Line 6 Monkey'i aç bilgisayarını kartı kullanabilmesi için yetkilendir ("Activate") - bir Line 6 hesabı sahibi olduğunu varsayıyorum tabii ki. Ondan sonra Line 6 Monkey sana indirebileceğin yazılımların - Pod Farm, GearBox vs. - listesini verecek, bırak kendisi indirsin onları. En son License Manager ile yazlımlaro lisanslaman gerekecekti.
Sanırım kart ikinci el, eski sahibine kartı kulkandığı bilgisayarda "deactivate" yapmış mı yapmamış mı diye sor. Sen bilgisayarı yetkilendirmeden Pod Farm ve GearBox çalışmayacaktır çünkü.
Sevgiler...