gitaristi erkek olarak alsanız olmaz mı GAJSUSJAUSJWUSJWHAJ😔İstabul/Anadolu yakasında provalara gelişi sorun olmayacak, gitarcı ve basçı arıyoruz. Vokalist, baterist ve klavyecimiz var şuanlık. Punktan alternatif rock'a/rocka, poptan rnb veya jazza geniş bir skalada müzik yapmak istyoruz.
merhaba, ben de 16 yasindayim ve gitaristim kadikoy civarlarindayimkız basçıyım, gitarist kız arkadaşım ile beraber grup arıyoruz, halen açığınız varsa konuşabiliriz
instagramım @kamasgl_ada, konuşalımmerhaba, ben de 16 yasindayim ve gitaristim kadikoy civarlarindayim
Merhaba ben gitarist olabilirim yeni başladım birlikte yükseliriz 16 yaşındayım kimse tecrübesiz almıyo adım ömer değerlendirirseniz sevinirimİstabul/Anadolu yakasında provalara gelişi sorun olmayacak, gitarcı ve basçı arıyoruz. Vokalist, baterist ve klavyecimiz var şuanlık. Punktan alternatif rock'a/rocka, poptan rnb veya jazza geniş bir skalada müzik yapmak istyoruz.
selam bassci ariyoruz moda sahilde acik hava konseri icin belediyeden on onay iznimiz geldi detay icin istek attim instagramdan mesaj atkız basçıyım, gitarist kız arkadaşım ile beraber grup arıyoruz, halen açığınız varsa konuşabiliriz