kayitlari beyendim, ozellikle "hatun" ' un chorus kismi cok hos, yeni vokalle de kayit varsa dinlemek isterim...basarilar
dostum bir hafta yada on güne kadar yeni kayıtlar kullanıma hazır hale gelicek🙂 ilgilendiğin için saol..programlarada bekleriz..AMERICAN_JeSuS demiş ki:kayitlari beyendim, ozellikle "hatun" ' un chorus kismi cok hos, yeni vokalle de kayit varsa dinlemek isterim...basarilar
arkadaşlar gelip dinlediğiniz için ve yorumlarınız için teşekkürler 😀 şunu söylemeden geçemiycem bora o akşam ilk kez çaldı bizle ve teknik problem yaşadığı için tam konsantre olamadı..sizlerinde desteğiyle yakında tam olarak adapte olur gruba..selin82 demiş ki:evet arkadaşlar...
c.tesi gunu izledim sizleri iyiydiniz ama gerçekten basçınızın deişmesi hiç iyi olmamış eski basçınızın yerinde durmayışı hareketliliği ve pozitifliği çok çekici ve profesyonel duruyodu (çalarken kullandıı efektler de çok iyiydi)
yeni arkadaşınız biraz tecrubesiz daha herhalde...🙂
neyse arkadaşlar bu sadece benim değil arkadaşlarımın da ortak görüşü
sahne duruşunuz bence %20 azalmış durumda neyse arkadaşlar genede başarılar sizlere...
herzaman bekleriz 🙂DiRecT demiş ki:en kısa zamanda ta bursa'dan gelip seyredicem.. merak ettim hakkaten.. 😀 başarılar..