H
hkn_marmara
arkadaşlar sizi geçen ilk defa Marmara üni.de izleme fırsatı buldum. Gerçekten süperdiniz. inanın sonra ki gün tüm Marmara sizden bahsediyordu. En kısa zamanda grubu toplayım kemancı'ya geleceğiz. görüşmek üzere 🙂
hkn_marmara demiş ki:arkadaşlar sizi geçen ilk defa Marmara üni.de izleme fırsatı buldum. Gerçekten süperdiniz. inanın sonra ki gün tüm Marmara sizden bahsediyordu. En kısa zamanda grubu toplayım kemancı'ya geleceğiz. görüşmek üzere 🙂
MellonCollie demiş ki:sizi ilk crimson da dinledim hatta raindog tan cok daha basarılı buldum ön grup olarak cıkmanıza anlam verememiştim 😀 derken limonda rol'le birlikte dinledim marmarada dinledim.iyi iş yapıyorsunuz tebrikler.
Antibiyotik demiş ki:canlı dinleme fırsatım olmadı daha ama mükemmel olduklarını biliyorum.
MellonCollie demiş ki:cuma ctesi rol dinliyorum limonda.zaten geliyosunuz oraya hihi :roll: persembe gelmeye calısırım-zaten dogum günüm 😉
sk8 demiş ki:ben de ilk defa sizi marmara üni.de izledim
tek kelime ile süperdiniz!!!
sizden bi ricam olucak, marmarada çaldığınız parçaları listeler misiniz ya? kafam bi parçaya takıldı da🙂