Merhabalar, sizlere bir kaç sorum olacak. Lo-fi bir delay için beklentileriniz nedir? ya da şu fonksiyonlar hiç yapılmadı yapılsa iyi olur ve yahut şu delay pedalında şöyle bir özellik var ama diğer pedallarda yok dediğiniz bir durum var mı? Mesela çoklu paralel delayları mono çıkıştan farklı level, feedback, wet&dry olarak almak. Belki tercih ettiğiniz bir cascade düzeni vardır? Mesela 3 paralel delayden sonra hepsinin seri olarak bir delay'a kısa repeat ile girmesi ve belki bu sinyalin tekrardan paralel delayler üzerinden feedback yaptırılması? Ya da 3 paralel delayden 1'inin reverse olarak çalışması, birinin repeati distorlaması tabi bunların hepsi tek tek line üzerinde volume, repeat ve feedback olarak bağımsız olarak ayarlanabilecek. Mesela freeze fonksiyonu, delayların osilasyon dögüsüne girmesi, biri ve ya birkaçı sizin için önemli olur mu? Aklıma gelmeyen delay fonksiyonları mutlaka vardır, tabi bunlar lo-fi yarı-analog çerçevesinde şekillenecek, dsp teknolojisini bilmiyorum.
Benim sıcak bakmadığım tek fonksiyon stereo, 16x12cm limit belirliyorum bunu da göz önünde bulunursak tercihleriniz&beklentileriniz ve incelemeye değer dediğiniz pedalları bekliyorum.
Benim sıcak bakmadığım tek fonksiyon stereo, 16x12cm limit belirliyorum bunu da göz önünde bulunursak tercihleriniz&beklentileriniz ve incelemeye değer dediğiniz pedalları bekliyorum.