denemek öğrenmek lazım ama işe alırkarken bayağı titiz davranıyorlar orada ofis boy bile olurum beTEAR_OF_SOUL demiş ki:Kapılarında yatsam sabah akşam beni işe alırlar mı acaba?
sessizlik_1 demiş ki:denemek öğrenmek lazım ama işe alırkarken bayağı titiz davranıyorlar orada ofis boy bile olurum beTEAR_OF_SOUL demiş ki:Kapılarında yatsam sabah akşam beni işe alırlar mı acaba?
warya düşündümde bende mi müracat etsem dergiye evet evet ediyim hadi görüşürüz millet ben lomabağa gidiyorumAPlace4MyHead demiş ki:sessizlik_1 demiş ki:denemek öğrenmek lazım ama işe alırkarken bayağı titiz davranıyorlar orada ofis boy bile olurum beTEAR_OF_SOUL demiş ki:Kapılarında yatsam sabah akşam beni işe alırlar mı acaba?
Tabi abi adamlar Ofisboy(Ayhan)larını bile çiziyolar falan, Ofisboy bile ünlü oldu...
sıraya girin bakalım 8) ben uzun zamandır bunun için çalışıyordum .sessizlik_1 demiş ki:warya düşündümde bende mi müracat etsem dergiye evet evet ediyim hadi görüşürüz millet ben lomabağa gidiyorumAPlace4MyHead demiş ki:sessizlik_1 demiş ki:denemek öğrenmek lazım ama işe alırkarken bayağı titiz davranıyorlar orada ofis boy bile olurum beTEAR_OF_SOUL demiş ki:Kapılarında yatsam sabah akşam beni işe alırlar mı acaba?
Tabi abi adamlar Ofisboy(Ayhan)larını bile çiziyolar falan, Ofisboy bile ünlü oldu...
walla ben çok güzel çay kahfe yaparım malları çok hızlı taşırım sakat bi cümle oldu ama nesethemiracle demiş ki:sıraya girin bakalım 8) ben uzun zamandır bunun için çalışıyordum .sessizlik_1 demiş ki:warya düşündümde bende mi müracat etsem dergiye evet evet ediyim hadi görüşürüz millet ben lomabağa gidiyorumAPlace4MyHead demiş ki:sessizlik_1 demiş ki:denemek öğrenmek lazım ama işe alırkarken bayağı titiz davranıyorlar orada ofis boy bile olurum beTEAR_OF_SOUL demiş ki:Kapılarında yatsam sabah akşam beni işe alırlar mı acaba?
krankxx demiş ki:Kemik ofisboy arıyomuş