Alexi 600 serisi gitarlar ciddi anlamda kaliteli aletler. Bende 3 yıldır kullanıyorum ve kısa bir süre satmayı düşünsem de vazgeçmiştim bu düşüncemden.
@blackfriday666 'de aynı şekilde yukarıda açıklayıcı, detalı güzel bir video çekmişti. Hatırladığım kadarıyla o da çok beğenmişti.
LTD 600 ve signature serileri en az 1000 serileri kadar başarılı, gerek specs olsun gerekse detay/finishing açısından parasını hakeden aletler.
Bana göre Alexi 600, Jackson KVMG King V serilerine göre çok daha kaliteli ve çalması çok daha keyifli bir gitar.
Fakat seninde belirttiğin gibi tek manyetik konusu senin için bir problem olur mu veya çaldığın tarz/türe göre neck manyetiği ne kadar gerekiyor? Bu soruların cvplarını senin vermen gerekiyor.
Alexi 600'lerin bana göre en zayıf yönü EMG HZ serisi manyetikler. Yine benim kendi görüşüme göre kuru/çamurlu tonundan hoşlanmıyorum. Mevcut gitarımı da SD Black Winter ile modifiye ediyorum. Fakat yine hem EMG HZ serilerini seven, Alexi hayranlığı ile bilinen
@bodominheaven 'da sana eminim 1 2 söyleyeceği olacaktır.
Hatta gitarı Alexi'nin kendi gitarlarında olduğu şekilde modlayıp, boostlayabilirsin.
Özetle LTD Alexi 600 serisi gitarla, spesifik tarz için, özellikle RR (V) kasa sevenler için alınabilecek en iyi gitarlardan birisi.
Simdiden hayırlı olsun.