Tovbe istigfar et o gitara da dokunna bir Allahin kuluna satamazsin Fender boyle islem gormus gitarlarin sertifikalarini gecersiz sayiyor deneyim ile sabit. Onun yerine satip relic cs gitar alsana beyimGitar Gilmour strat. Usta bulunur Istanbul'da da, bu işleri kaç paraya yapıyorlar onu merak ettim.
Gitar Gilmour strat. Usta bulunur Istanbul'da da, bu işleri kaç paraya yapıyorlar onu merak ettim.
Tovbe istigfar et o gitara da dokunna bir Allahin kuluna satamazsin Fender boyle islem gormus gitarlarin sertifikalarini gecersiz sayiyor deneyim ile sabit. Onun yerine satip relic cs gitar alsana beyim
Tovbe istigfar et o gitara da dokunna bir Allahin kuluna satamazsin Fender boyle islem gormus gitarlarin sertifikalarini gecersiz sayiyor deneyim ile sabit. Onun yerine satip relic cs gitar alsana beyim
Bilmiyorum ama elinde zaten Gilmour Signature yok muydu? Bence buna gerek yok. Bana ticari geliyor böyle olaylar. Alacaksan farklı tarzda bir gitar edin derim. Sanma ki 50s Celebration olunca daha iyi olacak. 🙂
Rabbim beni Gilmour stratı normal alıp relic yaptırmak isteyenlere ne desem ki diye kara kara düşüneyim diye yaratmış olamaz, değil mi?😕Gitar Gilmour strat. Usta bulunur Istanbul'da da, bu işleri kaç paraya yapıyorlar onu merak ettim.
Vazgeçtim ya eskitmicem. Ama Gilmour'un yukarıda attığım gitarın tonu daha farklı. İzlemediğim live performansı yok nerdeyse. Bu gitarın tonu daha çok hoşuma gitti. Satıp Italyadan 1954 strat getirmeyi dusunuyorum. Yok mu bildiğiniz italyan satış sitesi fiyatları bir görseydik. Custom shop şart değil şöyle bişeyde var ne kadar yaklaşır o tona bilmiyorum ama bu gitarı satmayıp şunuda yanına alabilirim;
http://www.fender.com/guitars/strat...s-stratocaster-maple-fingerboard-desert-sand/
Hatrı sayılır kalmasının sebebi ne? Okumaya gidiyor zaten de merak ettim niye 🙂 Fiyatları görebileceğimiz bir link bişey var mı acep?