batuhancakarr Dün 00:34 #21 anonymus42 demiş ki: Konya'da kalmayı düşünmüyorum ama burda öğrenebileceğim 1-2 luthier var. Hepsini görmek için tıklayın... dostum Konya'da luthier arıyorum, öğrenebileceğim 1-2 luthier var demişsin. Yardımcı olma şansın var mı?
anonymus42 demiş ki: Konya'da kalmayı düşünmüyorum ama burda öğrenebileceğim 1-2 luthier var. Hepsini görmek için tıklayın... dostum Konya'da luthier arıyorum, öğrenebileceğim 1-2 luthier var demişsin. Yardımcı olma şansın var mı?
anonymus42 Dün 15:35 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 batuhancakarr demiş ki: dostum Konya'da luthier arıyorum, öğrenebileceğim 1-2 luthier var demişsin. Yardımcı olma şansın var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Rampalı da bir abimiz var herkes ona yönlendirir ama çok şey bekleme ben gitarimdaki dümdüz olmuş fret erimesini gösterdiğimde sorunsuz demişti
batuhancakarr demiş ki: dostum Konya'da luthier arıyorum, öğrenebileceğim 1-2 luthier var demişsin. Yardımcı olma şansın var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Rampalı da bir abimiz var herkes ona yönlendirir ama çok şey bekleme ben gitarimdaki dümdüz olmuş fret erimesini gösterdiğimde sorunsuz demişti