selamlar arkadaşlar
konuda belirttiğim ses kartını aldım
şimdi elimde 2 adet pioneer hoparlör var uzun süredir onları kullanıyorum memnunum ayrıca da baya eskiler
şimdi bu hoparlörlerin arkasından çıkan kabloların ucunda açık teller var bu telleri pioneer müzik setiinin arkasına sokuyordum
müzik setinin arkasında değişik çıkışlar var cd, tuner vesaire
ve bu çıkışlar çift halinde elimde birde kablo vardı
bu kablonun bir ucu küçük kulaklık çıkışı
diğer ucu ise 2 li biri sihah biri beyaz bu şekilde(hani yuvarlak hatlı video falan kabloları varya ufak onlardan)
arkadan çıkış alarak ses kartının line in e takıyordum tabi bu creative de idi
şimdi bu m-audio da left right ayrımı var in putlarda
ben bu dediğim şekilde bağladığımda eskisi gibi ses çift kolondan geliyor ama tek kanal geliyo sadece sağ kanalı 2 kolonda dinliyorum
şimdi yeni kolon alacak param yok haliyle ben bu 2 kolonu nasıl bağlayacam m-audio ya muhtemelen ayrı bir kablo ya da aparat almam gerekecek
ama hangi kabloyu onuda bilmiyorum
aslında bir you olsa sadece kolonları ses kartına bağlasam süper olur müzik setini aradan kaldırsam ama sanırım kolonların çalışması için bu eskilerin preamo lazım oda müzik setinin içinde var ben ayrıca pre-amp alıcam yakında
neyse umarım çok karışık olmadı
yardımlarınızı rica ediyorum
Saygılar
konuda belirttiğim ses kartını aldım
şimdi elimde 2 adet pioneer hoparlör var uzun süredir onları kullanıyorum memnunum ayrıca da baya eskiler
şimdi bu hoparlörlerin arkasından çıkan kabloların ucunda açık teller var bu telleri pioneer müzik setiinin arkasına sokuyordum
müzik setinin arkasında değişik çıkışlar var cd, tuner vesaire
ve bu çıkışlar çift halinde elimde birde kablo vardı
bu kablonun bir ucu küçük kulaklık çıkışı
diğer ucu ise 2 li biri sihah biri beyaz bu şekilde(hani yuvarlak hatlı video falan kabloları varya ufak onlardan)
arkadan çıkış alarak ses kartının line in e takıyordum tabi bu creative de idi
şimdi bu m-audio da left right ayrımı var in putlarda
ben bu dediğim şekilde bağladığımda eskisi gibi ses çift kolondan geliyor ama tek kanal geliyo sadece sağ kanalı 2 kolonda dinliyorum
şimdi yeni kolon alacak param yok haliyle ben bu 2 kolonu nasıl bağlayacam m-audio ya muhtemelen ayrı bir kablo ya da aparat almam gerekecek
ama hangi kabloyu onuda bilmiyorum
aslında bir you olsa sadece kolonları ses kartına bağlasam süper olur müzik setini aradan kaldırsam ama sanırım kolonların çalışması için bu eskilerin preamo lazım oda müzik setinin içinde var ben ayrıca pre-amp alıcam yakında
neyse umarım çok karışık olmadı
yardımlarınızı rica ediyorum
Saygılar